Esteu aquí

Actualitat

 • FOTOS PER REVIURE LA FESTA MAJOR

  El passat 9 de novembre a les 20h a la Sala de Plens del Districte de Gràcia va tenir lloc el lliurament de premis el 21è concurs de fotografia de la Festa Major 2017, concurs que és organitzat conjuntament entre la Fundació de la Festa Major de Gràcia i el Taller d’Història de Gràcia, Centre d’estudis. La sala es va omplir de gom a gom per reviure a través de les fotografies, els moments viscuts el passat mes d’agost a Gràcia. L’acte va començar amb la lectura d’un breu manifest que recordava les situacions difícils que està havent de passar la festa major en els darrers temps.

 • EL BICENTENARI DE LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA VA DONANT EL SEUS FRUITS

  Un dels objectius principals de la celebració del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia és el de fer divulgació dels valors i la història d’una celebració tradicional de primer ordre com és la nostra festa major, oferir espais de debat i crear un revulsiu dins del món de la cultura popular. El Bicentenari com a tal va iniciar-se el passat mes de maig i acabarà el proper maig de 2018. Estem, doncs, a la meitat de la celebració i ens n’alegrem que els objectius impulsors del projecte comencin ja a donar fruit.

 • ELS MERCATS DE GRÀCIA TAMBÉ CELEBREN EL BICENTENARI

  Els quatre mercats de Gràcia: Abaceria, Llibertat, Estrella i Lesseps s’uneixen per celebrar el Bicentenari de la Festa Major de la seva vila. Gràcies a una col·laboració entre la Fundació de la Festa Major de Gràcia i l’institut de Mercats de Barcelona els guarnits de diversos carrers que lluïen el passat mes d’agost tornen a lluir a l’interior dels mercats graciencs. Des d’avui, 26 d’octubre i durant tot un mes, els mercats de Gràcia es sumaran a la celebració dels 200 anys d’història de la seva festa major.

 • PINZELLADES DE FESTA MAJOR A CAN MUSONS

  Els guarnits de la festa major de Gràcia tornen a ser visibles en plena tardor gràcies a l’exposició de pintures que podreu visitar a Can Musons fins el 27 de novembre cada tarda de 17 a 21h. La inauguració de l’exposició en aquest equipament cultural va tenir lloc en el marc del lliurament de premis del 21è concurs de pintura ràpida de Festa Major 2017 que es va celebrar el passat dijous 19 d’octubre a les 20:30h.

 • COMUNICAT DE LA FUNDACIÓ DE LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA

  Com a entitat cultural i popular, la Fundació de la Festa Major de Gràcia es posiciona públicament a favor de la democràcia, la llibertat d’expressió, de pensament i publicació i per tant denuncia els fets que han ocorregut al país aquesta darrera setmana i en especial, els fets ocorreguts durant el dia d’avui, 20 de setembre de 2017. Des de la nostra entitat, donem ple suport al dret a decidir així com a totes les persones, entitats i institucions que s’han vist arrestades pel fet de defensar aquest dret.

   

 • L'ENVELAT DEL BICENTENARI TANCA LES SEVES PORTES

  Aquest dilluns 21 d'agost es van acabar les activitats de l’envelat, espai emblemàtic de la commemoració del Bicentenari, que ha acollit i ha estat el catalitzador d’exposicions, conferències, concerts, tallers i representacions teatrals per a totes les edats, i que ha arribat a celebrar més de 200 activitats realitzades per més de 30 entitats diferents.

 • JA TENIM EL VOT POPULAR DE LA FESTA MAJOR 2017!

  Fotografia de Maria Dias/Time Out Barcelona

  Un any més, els visitants de la Festa Major de Gràcia han pogut valorar els guarnits dels festers i a través de l'APP de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, han pogut votar quin ha estat el carrer guarnit que més els ha agradat. El jurat popular, ha quedat de la següent manera:

  1r premi: Travessia de Sant Antoni

  2n premi: Llibertat

  3r premi: Puigmartí

  4rt premi: Progrés

  5è premi: Fraternitat de Baix

  6è premi: Plaça de la Vila

  7è premi: Fraternitat de Dalt

 • NEVADA DE PREMIS PER FESTA MAJOR DE GRÀCIA!

  Després de recuperar la calma, aquest matí, 21 d’agost de 2017 a les 12h a la Plaça de la Vila s'ha pogut celebrar l'acte de lliurament de premis del concurs de guarnit que ha estat presidit per l’alcaldesa de Barcelona, la Sra Ada Colau. El lliurament de premis ha vingut precedit per uns emotius homenatges en record de les víctimes i un llançament de 15 globus blancs per part de la canalla gracienca. Fidels a la crida barcelonina de "No tenim por", la família gracienca s’ha tornat a reunir i a ocupar la plaça després dels tràgics atemptats de La Rambla i de Cambrils.

Pàgines