Esteu aquí

Espais per descobrir

 • Altres espais: Concursos de Festa Major, Concert d'Orgue, XI Gimcana de Festa Major

  Lloc:
  Diversos carrers i espais de Festa Major
  Organitza:
  Fundació Festa Major de Gràcia
 • Ruta dels Vins a la Festa Major de Gràcia. Sabies que a Catalunya es fan vins des de fa més de 2500 anys? Si encara no els has tastat, vine a la Festa Major de Gràcia!

  Lloc:
  Diversos carrers i espais de Festa Major
  Organitza:
  Fundació Festa Major de Gràcia i D.O. Catalunya
 • Consulteu l’Agenda d’Actes

  Lloc:
  Plaça del Poble Romani, davant del Casal d’Avis Siracusa
  Organitza:
  Fundació Festa Major de Gràcia i Casal d’Avis
 • Com és habitual la plaça Joanic torna a esdevenir un calaix de sastre per diferents activitats de la festa com la VII Festa dels animals a Gràcia, la Fira del disc, entre altres activitats de tota mena i familiars que donen vida a la plaça.

  Lloc:
  Plaça Joanic
  Organitza:
  Fundació Festa Major de Gràcia i Associació de Veïns i Comerciants de la Plaça Joanic
 • La plaça de l’Artesania, del 14 al 21 d'agost
  Fira de productes etiquetats en català, del 14 al 21 d'agost

  Lloc:
  Plaça de la Virreina
  Organitza:
  Districte de Gràcia - Berkana Eventos
 • Un itinerari que comença a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, a l’espai Albert Musons, carrer Alzina, 9, visitant l’exposició d’una selecció d’obres del XXII Concurs del Cartell de la Festa Major i continuant per diferents carrers guarnits i que permetrà conèixer el seu guarniment a fons, per fi nalitzar a la Seu del Districte, a la plaça de la Vila.

  Lloc:
  Itinerari històric festiu pels carrers guarnits
  Organitza:
  Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis amb col·laboració de la Fundació Festa Major de Gràcia
 • Durant els dies de Festa Major a Gràcia la biblioteca i el Districte de Gràcia han programat una sèrie d'activitats pensades per a tot tipus de públic, per participar de l'esperit festiu i popular de les celebracions de la Festa.

  Lloc:
  Carrer Torrent de l’Olla, 104
  Organitza:
  Biblioteca Vila de Gràcia
 • Visites guiades per a persones amb discapacitat visual a un carrer guarnit de la Festa Major. Es coneixerà el procés de creació dels guarnits dels carrers amb les diferents textures i volums, a través dels seus autors.

  Lloc:
  Carrers Berga, Fraternitat de Baix i Joan Blanques de Baix de tot
  Organitza:
  Fundació Festa Major de Gràcia - Districte de Gràcia
 • Activitats els dies 15, 16, 17 i 19 d'agost.

  Lloc:
  Pg. St. Joan, entre Còrsega i Indústria
  Organitza:
  Associació de Veïns i Amics del Passeig Sant Joan
 • Activitats entre el 15,16 i 17 d'agost.

  DEL 15 Al 21 D’AGOST
  “Exposició Minerva” Dones d’art en estat pur a la sala Mezanina (C/Ramón y Cajal, 2) de dilluns a divendres d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Dissabtes només matins.

  Lloc:
  Plaça de les Dones del 36
  Organitza:
  Districte de Gràcia
 • Un any més la Plaça del Sol que amb el pas del temps s’ha convertit en un referent de la Festa Major de Gràcia ha preparat per aquesta edició una proposta de la música tradicional amb els principals grups de folk del moment.

  Lloc:
  Plaça del Sol
  Organitza:
  TRAM, Fundació Festa Major de Gràcia i Districte de Gràcia
 • De nou la plaça del Diamant que en el temps d’ha convertit en un referent de la festa, ha preparat una programació dedicada al Swing pensada per a un públic infantil i familiar amb un munt d’activitats i espectacles aptes per a tots els públics.

  Lloc:
  Plaça del Diamant
  Organitza:
  Orfeó Gracienc, Fundació Festa Major de Gràcia i Districte de Gràcia
 • consulteu l’Agenda d’Actes.

  Lloc:
  Carrer Guilleries, 24
  Organitza:
  Punt Verd Tabuenca
 • Un any més l’espai del Tasta Gràcia, que amb el pas dels anys s’ha convertit en un referent del món de la cuina, l’alimentació i la restauració de les diferents cuines que conviuen a Gràcia, aportarà la part de la cultura gastronòmica de la festa.

  Lloc:
  Plaça/Jardins Manuel Torrente
  Organitza:
  El Cargol Graciós i Fundació Festa Major de Gràcia
 • Preu 3 euros.
  Informació: 647 843 084.
  Del 13 al 21d'Agost. Reserva a la taula del Taller d’Història a la mateixa plaça, totes les tardes de 18.00 a 22.00 h. Cal inscriure’s abans.

  Lloc:
  Plaça del Diamant
  Organitza:
  Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis
 • En la present edició la plaça Revolució centrarà la seva programació en presentar i desenvolupar la creativitat amb l' Arteneu de Gràcia. Oferint també altres activitats inclusives pensades per a totes les edats.

   

  Lloc:
  Plaça de la Revolució de 1868
  Organitza:
  Districte de Gràcia
 • Com és tradició les colles de cultura popular de Gràcia tornaran a omplir les places i carrers de festa amb les seves cercaviles, castells i correfocs. Activitats de la cultura tradicional i popular, que cada cop són més presents i actives a la vila.

  Lloc:
  Diferents punts de la Vila
  Organitza:
  Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia Districte de Gràcia - Fundació Festa Major de Gràcia
 • Exposicions de tota mena per tenir una altra visió de la Festa Major.

  Exposició ampliada “Notes de Festa Major”, del 8 al 31 d’agost a la seu del Districte de Gràcia, plaça de la Vila de Gràcia, 2. ORGANITZA: Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis i Fundació Festa Major de Gràcia.

   

  Exposició de dibuixos originals del llibre “Petita història de la Festa Major de Gràcia” de Pilarín Bayés amb motiu del 21è aniversari de la seva publicació, del 8 al 21 d’agost, a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, a l’Espai Albert Musons carrer Alzina, 9.

   

  Exposició d’una selecció d’obres del XXIII Concurs del Cartell de la Festa Major, del 8 al 21 d’agost, a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, a l’Espai Albert Musons carrer Alzina, 9.

  Lloc:
  Diferents punts de la Vila
  Organitza:
  Fundació Festa Major de Gràcia
 • Bàsquet, Tennins Taula, Ciclisme urbà i Escacs... Pratctica esport durant la Festa Major!

  Lloc:
  Diferents punts de la Vila
  Organitza:
  Fundació Festa Major de Gràcia - El Centre - La Salle Gràcia - Club Ciclista de Gràcia - Club Tres Peons
 • La Fundació Festa Major de Gràcia s’ha afegit aquest any a la campanya solidària de l’Associació Conquistando Escalones per recollir fons destinats a la investigació d’una malaltia minoritària de distrofia muscular que a la vegada pot ajudar a trobar la cura de la SIDA. Per aquesta raó tothom que estigui interessat en col·laborar en aquest projecte pot adquirir una d’aquestes polseres “Sempre endavant”, al preu de 3 euros o un tub de Lacasitos de “Conquistando Escalones”, al preu de 2 euros, a qualsevol dels carrers i places guarnides entre el 14 i el 21 d’agost.

  Lloc:
  Diversos carrers i espais de Festa Major
  Organitza:
  Conquistando Escalones
 • 20è CONCURS DE FOTOGRAFIA

  Bases: Fundació Festa Major de Gràcia, Alzina, 9. Organitza: Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis i Fundació Festa Major de Gràcia. Tema: Festa Major de Gràcia 2016 i, preferentment les places i carrers guarnits. Presentació d’originals: Del 19 de setembre al 7 d’octubre, de 8.30 h a 14.30 h a l’oficina d’atenció al ciutadà, del Districte de Gràcia, plaça de la Vila de Gràcia, 2, o a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, carrer Alzina, 9, de 17.00 h a 21.00 h, excepte dissabtes i festius. Lliurament de premis: Durant el mes de novembre. Premis: 1r, 300 euros; 2n, 180 euros; 3r, 120 euros.

   

  14è CONCURS LITERARI VILA DE GRÀCIA DE CONTES I POESIA

  Bases: Fundació Festa Major de Gràcia, Alzina, 9. Organitza: Fund Festa Major de Gràcia, Centre Moral Instructiu de Gràcia i Federació de Colles de Sant Medir. Modalitats: (totes en llengua catalana) A - Contes/poesias temàtica Festa Major; A - Contes/poesias temàtica Sant Medir; C - Contes/poesias temàtica lliure. Premis 3 categories: de 12 a 14 anys (premis valorats en 75€), de 15 a 17 anys (premis valorats en 150€) i a partir de 18 (300€ de premi). Presentació de contes: Centre Moral Instructiu de Gràcia, Ros d’Olano, 9, 08012 Barcelona. Termini d’admissió: 16 de desembre de 2016. Lliurament de premis: 21 d’abril de 2017 a la sala d’actes d’El Centre Moral de Gràcia.

   

  14è CONCURS LITERARI VILA DE GRÀCIA DE TEXTOS TEATRALS

  Bases: Fundació Festa Major de Gràcia, Alzina, 9. Organitza: POESIA

  Bases: Fundació Festa Major de Gràcia, Alzina, 9.

  Organitza: Fund Festa Major de Gràcia, Centre Moral Instructiu de Gràcia i Federació de Colles de Sant Medir. Tema: lliure. Premis Una única categoría, únic premi de 400€. Presentació: Centre Moral Instructiu de Gràcia, Ros d’Olano, 9, 08012 Barcelona. Termini d’admissió: 16 de desembre de 2016. Lliurament de premis: 21 d’abril de 2017.

  Lloc:
  Fundació Festa Major de Gràcia, Alzina, 9.
  Organitza:
  Fund Festa Major de Gràcia