Esteu aquí

Missatge de benvinguda

Imagen    BENVINGUTS!!!! 

Des de la Placeta Sant Miquel us donem la benvinguda al blog de la festa major de Gràcia. Amb aquesta nova eina, os podrem mantindre informats, ja no tant sols de les activitats de la festa major si no que també os informarem de les diferents activitats que fem al llarg de l’any. 

Volem aprofitar, des de aquest espai, per convidar-vos, a qui encara no coneixeu el nostre carrer, Vila, a que vingueu i pugueu gaudir amb nosaltres, de les nostres places, dels nostres carrers, en resum del que ens caracteritza, de la vida que es respira. Som gent de carrer, per aquest motiu, durant tot l’any, ens evoquem als carrers per fer diferents activitats, ja pot ser fer calçots, com ballar swing, fer una bona brasa per la nit i tantes altres celebracions amb un punt en comú, compartint amb pau en la nostre i tant estimada vila. 

Poc a poc em deixat el fred de l’hivern i un cop, ben entrats a la primavera, ja hem començat a sentir els nervis, il·lusions, ganes....de la festa. Son, seran moltes hores de feina, moltes idees, esforços i es clar, encara més, moltes satisfaccions, per un cop més, tindre la Placeta a punt i ben decorada per compartir-ho amb tots vosaltres. Gaudir de poder participar d’una tradició que està molt a prop de celebrar 200 anys i això, no es pot explicar amb paraules, es pur sentiment, s’ha de viure i os convidem, també, a qui vulgui participar des de dins, decorant, donant un cop de mà, a vindre a la Placeta, tots sereu benvinguts. 

 

Imagen  Un altre tema que os volem fer partícips a tots, es amb el logo que veieu, sobre el “Respectem el Guarnit”. La base, el que ens ha fet que ens coneguin a tot arreu son els guarnits dels carrers, son fets a mà per tots nosaltres, amb molt d’esforç i alhora, amb molt de carinyo i per aquests motius, ens dol molt veure el poc que duren sencers per l’ incivisme e ignorància de la gent. Aquest any veureu molt aquesta imatge perquè volem arribar a l’últim dia amb els guarniments sencers encara, que sabem, que sense el vostre ajut, no serà possible. Os animeu a donar-nos un cop de mà?, només es tracta d’explicar a qui estigui trencant quelcom, el que significa qualsevol peça dels guarnits, entre tots i sempre, amb pau i bons modals, ho aconseguirem!!!! 

Os anirem donant “pistes” amb el que us volem engrescar aquest 2016, venim amb moltes ganes i forces per poder oferir-vos una festa ben potent amb moltes sorpreses. Això si, tot el que fem, la decoració del carrer, concerts, festes per els nanos, jocs...es per compartir-ho amb vosaltres, amb la gent, sou el més important, així que os esperem a tots a la Placeta,tot esperant l’any vinent per celebrar 200 anys de la nostre història, com es mereix, com os mereixeu i...com ens mereixem!!!! 

Seguim en contacte i os esperem per la Placeta!!!!