Esteu aquí

Blog carrer PUIGMARTÍ

 • Guarnit

  Bona nit , 

   

  Arriba el cap de setmana llarg i molt intens per la majoria de carrers de la Vila de Gracia. Si no tens res a fer i vols donar un cop de ma t'esperem al Carrer Puigmarti. Tenim que preparar un gran ball de mascaras. 

 • Guarnit

  Bona tarde 

  Ja queda poc per la Festa , i a Puigmarti necessitem voluntaris que vulguin pintar i tallar ampolles si no teniu res a fer els caps de setmana ens trobaras al nostre local del carrer Mila i Fontanals nº 4-6. Tambe t'ho pots emportar a casa i fer-ho a les estonetas que vulguis nosaltres et facilitem tots el materials. 

  Us hi esperem !!!!

 • Ja som aquí!

  Ja som aquí. Ens hem deixat portar per la era digital, i hem creat aquest blog per a explicar-vos el que passa al nostre carrer, al nostre barri, el que li passa a la nostra gent, en què treballem i on volem arribar.
   
  Com va dir Manuel Castells, Internet és molt més que tecnologia. Es un mitjà de comunicació, interacció i organització social, així que ens hem volgut valdre de la tecnologia per comunicar-nos amb vosaltres a través de la nostra organització, l'Associació de Veïns del Carrer Puigmartí, al bell mig del barri de Gràcia.