Carrer Joan Blanques de Baix 2011

Benvolguts veïns, veïnes i visitants,
Us donem la benvinguda al carrer Joan Blanques de Baix, que per Festa Major l'hem convertit en el Carrer del Cafè.
Esperem  que gaudiu del guarnit que hem elaborat. L'hem preparat un grup de gent compromesa amb la Festa Major de Gràcia i amb la tradició de guarnir el carrer per la Festa Major d'Agost.  A cadascuna de les peces hi trobareu el nostre esforç i la nostre il•lusió, és per això us demanem que respecteu el guarnit, per tal de que fins a l'últim dia tothom el pugui  gaudir com si fos el primer.
Al guarnit hi trobareu la vida del cafè, des de la planta del cafè, amb les seves  fulles, flors blanques, i els grans de cafè en diferents graus de maduració, passant pels sacs de cafè per transportar-lo amb els carros de la plantació, i fins els molinets i les cafeteres, i les tasses de cafè.
A més del guarnit la Festa Major és veïnatge, gresca i xerinola, i per això, hem preparat un ampli ventall d'activitats obertes a tothom, i a on ben segur hi trobareu la vostre. Hi hauran activitats infantils, amb tallers , la gimcana, animació i màgia per a infants. També hi trobareu activitats veïnals i de convivència, amb els campionats de parxís i dòmino, dinars de carmanyola, la botifarrada, el tast de cafè i el sopar de veïns. I per les nits concerts de diferents estils, tindrem rock dels 60 i 70, blues, swing, música celta, pop del 60 fins els 90, havaneres (...i rom cremat), ball d'envelat...
Que tinguem tots plegats una BONA FESTA MAJOR!

 

Amb el suport de
Districte de Gràcia
Generalitat Departament de Cultura
Amb el patrocini de
Col·labora
La Salle Gràcia
Pirotecnia Igual
Saba Aparcaments
El Centre
Roig Infralect
Cartell guanyador

Respectem el guarnit

Respectem el Guarnit

App Festa Major