Carrer de Lluís Vives

Benvinguts a la font de la festa.

Enguany el Carrer Lluís vives s’incorpora  al concurs de carrers i places participants per la Festa Major de Gràcia.

El Carrer Lluís Vives, no és la primera vegada a la història que es guarneix.  La darrera informació que tenim es del any 1969 i de això ja fa 50 anys. Alguns veïns encara recordem els últims cops que es va guarnir el nostre carrer. Era una decoració molt senzilla sense portalades ni grans construccions, unes garlandes decoraven el sostre del carrer i res mes.

Hem adoptat com a lema  “ la Font de la festa” per a donar protagonisme a la Font que és el principal element diferencial del nostre carrer. La festa que brollarà de la nostra Font, busca ser una festa per a tothom, però sobretot per als veïns, on tothom pugui trobar el seu espai. També hem intentat que la nostra programació, sigui inclusiva i paritària.

L’últim cop que es va celebrar festa major en  el Carrer Lluís Vives, Gabriel García Marquez vivia a Gràcia, mes concretament al Carrer República Argentina. No sabrem mai, si l’autor es va passejar algun cop pels carrers durant la Festa Major i encara menys si algun del diferents guarnits li van servir d’inspiració per a escriure el seus llibres. Una de la seves obres mes conegudes, 100 años de soledad, es la que ens ha servit per a crear i canviar la fisonomia del carrer. MACONDO, el poble on transcorre  la historia de la Familia Buendia, ens transportarà a veïns i visitants a un realisme màgic creat per al seu autor inspirat en el seu poble natal: ARACATACA.

Com deia García Marquez: “ Macondo no es un lugar, sino un estado de animo”. Això es el que volem transmetre. No un carrer guarnit, sinó una sensació agradable i que tota la gent que ens vingui a veure, surti una mica mes feliç del que ja ha vingut.

La Comissió del Carrer Lluís Vives, desitja una bona Festa Major per a tothom.

Visca Gràcia i Visca la Festa

Anunciants

FORN SANT HONORAT

Alimentació
C/ MILÀ I FONTANALS Nº 15

TAMARINDO EXPRESS

Paqueteria i documents
C/ ROGER DE LLURIA, 44 3º 1ª

ELENA GUEIMUNDE

Estètica
SANT PERE MARTIR

FOLI VERD

Impremtes
C/ LLIBERTAT, 37

SANTE GELATO

Gelateries
C/ ROSELLÓ Nº 287

CORCEGA CANINA

Animals
C/ CÒRSEGA

OBAGA LLIBRERIA

Llibrerires
C/ GIRONA Nº 179

BAR VULCANO

Bars
C/ LLIBERTAT, Nº 43

ELECTROEUROPA

Ferreteries
C/ ECORIAL Nº 35

FALSTAFF

Bars
C/ VENUS Nº 3

CERVECERIA GAMBA

Bars
C/ CÒRCEGA Nº 407

GONZALEZ & COMPANY

Alimentació
C/ CORCEGA, 391

RENT - A - BIKE

Lloguer de bicicletes
C/ PERILL Nº 29

GRACIA FISCAL S.L.

Gestories/Asseguradores
C/ CAMPRODÓN Nº 1