Carrer Perill

Aquest any dediquem el decorat del carrer al planeta terra, volem lliurar un missatge de conscienciació als quals ens visitin aquest any i a les futures generacions sobre la importància i la responsabilitat que tenim sobre el nostre ecosistema. El nostre carrer es convertirà en un recorregut pels diferents hàbitats i mitjans que hi ha en la naturalesa.

El recorregut comença amb l'arbre de la vida que ens dóna recer i ens convida a observar el cicle vital, envoltat de vegetació és la llar del nostre ós panda que comparteix espai amb uns ocells tan particulars i especials com són els flamencs, convidant-nos a volar per a passar al món dels ocells. En aquesta etapa trobem en les altures a la cigonya negra i a l'àguila imperial que ens faran baixar dels núvols per a submergir-nos en l'increïble món marí. Com si en peixos ens convertíssim, navegarem entre tortugues i la gran tonyina vermella fins al final de la terra, on ens reben impetuosos blocs de gels que són la llar de milers de pingüins i de l'ós polar.

Tots els animals que trobarem en aquest viatge estan en perill d'extinció i necessiten la nostra ajuda. Els prenem com a exemple del vulnerable que és l'ecosistema de la terra i l'important que és aconseguir un canvi en resposta a tot el que el planeta ens ha ofert sempre.


Esperem que gaudiu del decorat “ Perill ecològic” i de les activitats que us hem preparat.

Visca la Vila de Gràcia. Visca la Festa Major i Visca el guarnit del Carrer Perill.

La comissió

Taller de polseres

Tallers

Tast de vins D.O. Catalunya al carrer

Àpats i gastronomia

Art Sonor

Música en viu

Taller de fang

Tallers

Taller d'avions de paper

Tallers

Havaneres amb A Tota Vela

Festa Popular

Art Sonor

Música en viu

Chelo Scotti

Música en viu

Vermilion Bird

Música en viu

Taller de construcció d'instruments musicals

Tallers

Concert amb Sánchez-Papìa Dúo

Música en viu

Art Sonor

Música en viu