Carrer Travessia Sant Antoni

Evolució, canvi i metamorfosi. 

Sabeu? Quan pensava en què havia d'escriure aquest text no sabia per on començar i de sobte em vaig adonar que el tema del guarnit d'aquest any no podia reflectir millor la situació que estava vivint tant a nivell personal com amb Travessia. 

Ha sigut principi d’any complicat, "acomiadar-me" de l'antiga junta no ha sigut una feina fàcil però per sort la nova junta m’ha encomanat de bona energia, motivació i una dosis d’alegria. I d’això es tracta l’associació, d’evolucionar. De somriure el present agraint el passat. 

I evolució es precisament el que volem transmetre en el nostre guarnit d’enguany. La ruta de la travesseda. 

Quan entreu al nostre carrer passareu per diferents països, cadascun d'ells s’esforça al màxim per treure el millor de si mateix amb l’objectiu de transportar la seda als màxims llocs possibles. Com sabeu, la seda era un material molt preuat, com és per cada un de nosaltres Travessia. 60 socis formem aquesta família, tots som ben diferents, però ens esforcem dia a dia per treure el millor de nosaltres mateixos amb el fi de cuidar de la nostra ‘seda’ que és el nostre barri i els veïns i veïnes que hi viuen 

Per aquest motiu us convidem a tots i totes a formar part de la nostra evolució, a sumar-vos en aquest llarg i bonic camí que comença aquí, a Travessia de Sant Antoni i  que ens durà per llocs remots que ben segur que no ens deixarà indiferents! 

Molt bona festa major i visca Travessia de Sant Antoni!