Mozart

Mozartins i Mozartines, graciencs i gracienques,us convidem a un viatge a la vostra infància. Un viatge pixelat en 8 i 16 bits a un carrer ple de llum on derrotareu invasors espacials, us introduireu a laberints amb un cercle groc amb ulls i boca que respon al nom de Pac-Man, i on de la mà d’un fontaner italià (en Mario) i del seu germà Luigi baixareu a les clavegueres de Nova York a derrotar unes bestioles molt dolentes.

Confesseu: qui de vosaltres no ha jugat mai al Tetris? No patiu. Pels que no ho hagueu fet mai, aquí podeu realitzar el vostre viatge iniciàtic al món dels blocs de colors.

I per aquells que tingueu nostàlgia de les lluites al carrer, no patiu, també trobareu el vostre lloc. El vostre joc!

Entreneu bé els vostres dits, perquè enguany haureu de realitzar combinacions de botons i perfeccionar els moviments en diagonal amb els joystick de les nostres màquines arcade.

No us oblideu portar als vostres petits a visitar el nostre carrer...estem segurs que aquest any s’ho passaran millor que mai i gaudiran de valent!

Volem que el carrer, aquest any, sigui un carrer ple d’activitat. Que jugueu, que us divertiu, que hi passeu temps. Volem que sigui un carrer per a tots, per a tots vosaltres, grans i petits!

Bona festa major i benvinguts a Mozart Invaders.

Us queden tres vides per jugar!

Batucada

Música en viu

Onicoriun , Jessica OH

Música en viu

Olimpíada Infantil

Jocs Infantils

Asado Popular

Àpats i gastronomia

Havaneres

Festa Popular

Gyoza , Wax Ecstatic

Música en viu

Vermut amb Keke Kult

Àpats i gastronomia

Concurs de videojocs

Altres

Ran ran ran , Black Islands , Italic

Música en viu

Jocs D'Aigua

Jocs Infantils

Vermut amb LaBaeza

Àpats i gastronomia

Dinar de Carmanyola

Àpats i gastronomia