Plaça del Nord

Amics i amigues,

Comencem. Aquest és el nostre primer any en què els veïns i veïnes de la plaça agafem el compromís de participar a la Festa Major, de guarnir i d’oferir un programa del qual puguem gaudir-ne els qui vivim aquí, els vilatans i els visitants.

Segur que, en ser completament nous, tindrem moltes mancances, ja us en demanem disculpes, però volem fer una festa participativa, de comunitat, i també tranquil·la. Volem gaudir de les activitats culturals al carrer, de la música, de la convivència, i també del silenci quan acabin les activitats programades.

El nostre guarnit vol ser un homenatge al poble nadiu americà.
És fruit de la nostra admiració i reconeixement als pobles indígenes. Donem les gràcies a les veïnes i veïns que, posant idees i hores i més hores, hi han col·laborat. També, a La Salle Gràcia per haver-nos deixat el local de feina.

El nostre programa, en ser el primer any, és senzill. Partim d’una gran inexperiència, però a la vegada, d’una gran il·lusió. Que la festa no sigui un càstig, sinó un motiu per fruir conjuntament.

Esperem que després d’aquesta primera edició puguem anar sumant i sumant complicitats i que l’any 2020 siguem molts més.

Amics i amigues, arriba un moment que semblava impossible. Amb tota la humilitat i també amb tota la il·lusió.

Veniu, participeu i gaudiu de la Festa Major de Gràcia a la plaça del Nord. Us hi esperem!

Anna Tolosa

Presidenta de la Comissió