Concurs Literari Vila de Gràcia

Concurs Literari Vila de Gràcia

Descripció

L’any 2002 la Fundació Festa Major de Gràcia, d’acord amb el Centre de Gràcia, van decidir crear un concurs literari a mode de jocs florals. Des de l’any 2016 a l’organització del concurs s’hi va sumar la Federació de Colles de Sant Medir. El concurs es divideix en dues grans categories: “Contes i Poesia” i “Textos teatrals”. Paral·lelament, cada una d’aquestes categories té diferents subseccions i modalitats segons l’edat dels autors i la temàtica. Es poden fer peces literàries ambientades a la Festa Major de Gràcia, a la festa de Sant Medir o de temàtica lliure. Els premis van des de lots de productes fins a premis en metàl·lic de 300€.

Funcionament

Les bases del concurs surten al mes de juliol i es permet rebre propostes a la seu del Centre de Gràcia fins a primers de desembre. El veredicte es fa públic en un acte cultural que es celebra al teatre del Centre Moral de Gràcia el divendres anterior a la festa de Sant Jordi.

DEGUT A LA CRISI DEL CORONAVIRUS I AL CONFINAMENT, LES BASES DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS HAN CANVIAT. SI US PLAU, MIREU LES BASES ADJUNTES AL PEU D'AQUESTA INFORMACIÓ PER TAL DE TENIR LA INFORMACIÓ CORRECTA. DISCULPEU LES MOLÈSTIES.