Joan Blanques de Baix de Tot

Per donar la benvinguda als 200+1 anys de Festa Major a Gràcia,  Joan Blanques de Baix de Tot en un dels indrets més bonics de la ciutat d’Oporto, la llibreria Lello. 

En un espai entre real i de ficció, entrarem al carrer travessant la seva porta principal, gaudint dels detalls de la seva façana i un gran racó de lectura on podem endinsar-nos en 1000 i 1 històries. 

Contempla la quantitat de llibres que t’envolten, els detalls dels altells treballats, els diferents entorns on la lectura i les històries prenen el protagonisme. 

Mira amunt i deixa’t enlluernar pel gran vitrall del sostre. Com els diferents cristalls omplen l’espai de color i de màgia. 

Gaudeix dels espais plens de detalls. De llibres antics i noves històries. De vells pergamins i mapes de diferents racons del món.

I, finalment, deixa’t perdre per la gran escalinata vermella, espai majestuós que et permet contemplar tota la llibreria des d’un mateix punt. 

Si encara et queden energies, comparteix amb nosaltres tallers i activitats en un espai tant real com de ficció. Viu amb nosaltres la teva millor història.

Recuperem a Joan Blanques de Baix de Tot la Festa Major més literària!

No t’ho perdis.