Perill

Ei Vosaltres! Si si,vosaltres... no us feu els despistats.

Si del 15 al 21 d’Agost voleu formar part del mon màgic d’en Mario o vigilar que les acolorides peces del Tetris encaixin bé, la sala de videojocs del Carrer Perill és el vostre lloc.

Els primers jocs dins pantalles van començar pels voltants dels anys 80, entrant amb força als bars i sales recreatives tot substituint als clàssics pinballs o màquines del millón; poc després ja entraven a les nostres llars. Us mou alguna cosa quan llegiu Atari, NES, SuperNintendo, Sega Mega Drive, o Game Boy? Quants records...

Qui no recorda un goril·la agafant plàtans i pujant i baixant per escales infinites?
Qui no recorda una nau espacial disparant a «marcianitus»?
Qui no recorda un lampista amb barret vermell saltant per damunt de plantes carnívores?
I....qui no recorda uns fantasmes (Blinky, Pinky, Inky i Clyde) perseguint una bola groga escapçada que menja punts?

Veniu a viure l’experiència de passejar entre personatges i naus espacials pixelades, tot mirant que en Mario no us doni un cop de cap o que us caigui un space invader del cel. Això però, si abans heu pogut despistar al Goril.la i travessar el laberint dels fantasmes. I si arribeu al final del mon dels videojocs no oblideu prendre algun refresc amb nosaltres, així ens coneixem i la fem petar ;-). Les festes no són festes sense el caliu i proximitat de la gent. I així, entre conversa i conversa, us explicarem com descarregar-vos una meravellosa app. que hem creat per a l’ocasió.

Al carrer Perill ens agrada gaudir amb les visitants del resultat final de tot un any de feina i passió. Però encara valorem més el procés que això suposa : la creació de teixit veïnal, les connexions que establim, els nous vincles que creem i, fins i tot, els malentesos que tenim,que ens ajuden a seguir creixent mentre aprenem d’ells. Valorem fer i consolidar comunitat vers l’individualisme regnant avui en dia. El sud de la Vila és una teranyina de bona gent.

És que els [email protected] som així, una tribu de persones d'orígens i edats diferents, però amb un objectiu comú: fer barri, amb i per a ell. Veniu a construir-lo amb nosaltres?

Visca la Festa!

P.S.: I mai estarà de més recordar que la nostra Comissió de festes va néixer el 2015 impulsada per l’Associació 44Perills, que aquest any celebra el seu VI festival d’Art Sonor. I nosaltres ja en farà 4 que guarnim el carrer; i els que ens queden...