Plaça de la Vila

Monstres i més monstres, això és el que trobareu aquest any al guarnit de la plaça de la Vila , però no us espanteu ... Són mostres que us conviden a gaudir de la nostra festa, la Festa Major de Gràcia, a l'espai on els Castellers de la Vila de Gràcia cada any us preparem un munt d'activitats per a totes les edats.

La programació infantil, familiar i cultural és l'eix central dels nostres actes, és per això que cada dia hi trobareu actes per a nenes i nens com ara piscines, berenars, animació infantil amb en Jaume Barri, ... i sobretot la recuperació dels jocs tradicionals que ja jugaven els nostres pares i avis i que val la pena mantenir.

No creiem que els monstres de la plaça passin gana, sou bons cuiners? Doncs participeu als concursos de paelles i tapes, aquest any amb col·laboracions de renom i premis interessants, no us ho perdeu.

I a la nit ... Doncs a la nit els monstres estan de gresca, xerinola i ballaruga, sempre dins dels horaris establerts amb grups com l'ska dels Discipulos de Otilia, les versions de Zaping, SoFregit i Thug Life , la rumba de la Mulata i d'Arrels de Gràcia, el rock dels Gats i els We Are Mono i el gran concert amb el grup Buhos. Molt especial serà la nit de dissabte on comptarem amb dos clàssics de la plaça: els Nius de Nit i els nostres estimats Pastorets Rock , i , entremig un magnífic concert de les nostres gralles i tabals. Balleu i gaudiu!

Però com ja sabeu, a l'espai casteller de la festa, el més important són els castells. Aquest any tindrem dos assajos especials, el 14 i el 16, la baixada del pilar caminat i la jornada castellera de vigílies, el dia 17, i el dia més important la diada castellera de Festa Major, el dia 18, on ens acompanyaran els Moixiganguers d'Igualada, els Xiquets de Reus i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Sigueu molt benvingudes i benvinguts a la plaça de la Vila, i no sigueu vosaltres els monstres , respecteu els guarnits i recordeu que volem una festa lliure d'homofòbia , masclisme i racisme, el respecte és el més important. I sobretot a la plaça i a tot arreu, recordeu que NO és NO.