Plaça Rovira i Trias

Balenciaga deia que un bon sastre ha de ser "arquitecte pels patrons, escultor per les formes, pintor pels dibuixos, músic per l'harmonia i filòsof per les mides".
Passejant per Sastreria i Confeccions Rovira & Cia ens agradaria que el visitant senti que les colrovirenques i els colrovirencs compartim amb Balenciaga el sentiment del qual descriu, quan ens posem a fer el guarnit i treballem en cadascun dels detalls dels vestits, de les làmpades, del sostre, de la cúpula, de les persianes, ... Per a nosaltres el guarnit, és el resultat de mesos treballant, on es reflecteix la dedicació, la cura, l'atenció i sobretot l'amor per fer allò que ens agrada i ens uneix. Perquè les Festes de Gràcia no són només 7 dies de ritme frenètic i emocions a flor de pell, sinó que són 365 de complicitats, de somriures, de moments compartits amb veïnes i veïns amb un mateix objectiu. Fer que cada any la Festa sigui especial i única.

Portem anys treballant en fantasies, en flors, en mars, en música, en jardins, en museus, en jocs, .... però aquest any ens hem proposat un repte: recrear un espai, el més real possible. Així doncs, les colrovirenques i els colrovirencs ens enfrontem un any més a la complexitat de guarnir una plaça, de programar activitats i concerts per a tots els gustos i estils, per a petits i grans, perquè per nosaltres el millor resultat és que la Festa Major esdevingui una festa per a totes i tots i de totes i tots. Sabem des de l'inici que no serà fàcil, però aquí estem un any més, després d'hores de cosir, tallar, mesurar, enganxar, construir... per fi ha arribat el dia de mostrar la nostra feina.

Finalment, seguirem recordant a la Marta, que encara que ja no hi sigui, estarà molt present, ja que des de l'inici de la fundació ha estat una colrovirenca col·laboradora any rere any. I també donar la benvinguda a les noves petites colrovirenques i nou petit colrovirenc. Ens alegra que la família no deixi de créixer: benvingudes Carla i Dana i benvingut Bruno.

Sense més allargar, de part de tota la Junta, desitjar-vos a totes i tots una fantàstica festa major i que la gaudiu tant com nosaltres.

Junta 2018