Progrés

Endinseu-vos a la selva més famosa dels nostres temps, camineu entre arbres, lianes, troncs i un vell temple enderrocat. Sentiu-vos observats i observades per uns ulls molt animals. Canteu les cançons al costat del Bagheera, el Baloo i el petit Mowgli, entre d’altres. I deixeu-vos donar la benvinguda un any més pels amics i amigues del carrer Progrés!

Hem viscut un any polític molt complicat, en què hem patit una forta repressió per part del govern veí. Ens han empresonat, hem hagut de marxar a l’exili i ens han humiliat. Però si una característica tenim el poble català és que no ens rendim mai i lluitarem sempre amb un somriure als llavis.

Hem passat moments molt complicats, però la il·lusió que portem a dins per les Festes de Gràcia ens ha ajudat a tirar endavant. Tenim un projecte comú i col·lectiu que ens fa trobar-nos cada any per fer meravelles als carrers de la Vila de Gràcia. Esperem que us ho passeu d’allò més bé amb les activitats que hem preparat al llarg d’aquesta setmana pensant en vosaltres.

Una vegada més, us demanem paciència per les aglomeracions que es formen aquests dies a la Vila de Gràcia i us agraïm el respecte que mostreu pel guarnit que tants esforços ens costa d’aconseguir.

Visca el carrer Progrés, visca Gràcia i les seves Festes!

Visca les festes populars dels Països Catalans!

Llibertat presos i preses polítiques!