Travessia de Sant Antoni

BenvInguts a L'OLIMP

Un dia de novembre, ella... amb la seva força, amb la seva empenta, la “mare” d’aquesta associació ens comunica que deixa la presidència. Tots ens sentim com si ens caigués una gerra d’aigua freda a sobre.

Més tard, sola a casa, sols puc pensar què m’ha aportat aquesta família, no m’hi puc referir com una associació, ja que Travessia és molt més que això. Necessito tornar-els-hi, d’alguna manera, tot allò que m’han donat i decideixo parlar amb la Nàdia i comunicar-li, que tot i les pors, em veig amb forces per agafar la presidència.

No és un any fàcil, el temps no ens està ajudant i tinc moments que em sento sobrepassada. Ho estaré fent bé? Però en cada un d’aquests moments ve algún dels socis o membres de la junta i em fa una abraçada, o m’envia un missatge d’ànim, o em porta a fer un volt pel barri; i és llavors quan se me’n van els dubtes. Ho valeu tot i donaré el millor de mi!

Tots tenim present com vam viure les festes de l’any passat, l’atemptat a la Rambla ens va marcar, ens va treure una part de nosaltres, de la nostra energia, de la nostra festa. Tant temps esperant aquests dies, tants esforços i es van esfumar en uns minuts... Aquells dies tots vam sentir la necessitat d’estar junts i fer allò que tant ens caracteritza, demostrar-nos l’important que som els uns pels altres.

No tenim por i vam acabar les festes com ens caracteritza, celebrant l’amor amb una bona festa, i és que a part d’un primer premi vam celebrar un casament!

Us convido a tots a passar per Travessia de Sant Antoni durant aquests dies, tenim moltes coses a celebrar, entre elles que ja tenim quasi quatre petits travessierus entre nosaltres; i si alguna cosa fem bé és muntar una bona festa! Per aquest motiu el guarnit d’aquest any representa una gran discoteca dins de l’olimp grec, lloc on els Déus haurien celebrat com mai les seves festes.

És el nostre 5è any i ens en queden molts més, així que esperem que passeu per OLIMP 54 i gaudiu d’aquesta família tan bonica que hem creat.

P.D: No patiu que l’entrada la paguem nosaltres ;)