Concurs de Balcons, Portalades i Comerços Guarnits

CONCURS PORTALADES I COMERÇ GUARNITS

Descripció

Aquest concurs es va instaurar per la Fundació Festa Major de Gràcia l’any 1998 justament per recuperar una antiga tradició perduda de la nostra festa major. Antigament, al segle XIX, els veïns i veïnes no només guarnien els carrers i places quan arribava la setmana gran, sinó que també guarnien els seus balcons i portals, sent aquesta una tècnica que segons alguns historiadors és anterior fins i tot al fet de guarnir el carrer per festa major. Degut a aquest fet i a la tradició que porta a les esquenes, es decideix apostar per aquest concurs i recuperar aquest tret distintiu de la nostra Vila.

Funcionament

Poden inscriure’s-hi tots els balcons, portalades i comerços que estiguin ubicats al nucli històric de Gràcia i que puguin mantenir-se guarnits des del 15 al 21 d’agost. Els premis oscil·len des de lots de productes a premis de 200 i 400€. Aquest 2023 tornen a coexistir les dues categories clàssiques on presentar-se: balcons/finestres guarnides o portalades/comerços guarnits 

 Trobareu les bases adjuntes en el document pdf que hi ha en aquest apartat. Us demanem si us plau que les llegiu amb atenció.

Us podeu inscriure al concurs a través del següent enllaç google form: ENLLAÇ GOOGLE FORM