15 d’agost l ’Assumpció de la Mare de Déu inici de la Festa Gran de Gràcia

Carrers, places, balcons i portalades guarnides un fet singular a Gràcia
Demà 15 d’agost, l’Assumpció de la Mare de Déu, és el dia Gran de la Festa Major de Gràcia. Una festa que en aquest edició aplega 18 carrers i places guarnides, així com també 32 balcons i portalades engalanades. Uns guarniments fets pels veïns i veïnes de Gràcia, els primers des de les associacions que organitzen la feta i els segons des del veïnatge dels diferents habitatges, botigues i comerços que han volgut també prendre part guarnin el seu espai natural amb motiu de la festa.


Matí de Festa Major
A les 12.30 hores, sortida del Pla de Nicolàs Salmeron, Gran de Gràcia, Goya i plaça de la Vila de Gràcia, amb les colles de la vila de Gràcia: els Geganters de Gràcia, Trabucaires de Gràcia, Bastoners de Gràcia, Castellers de la Vila de Gràcia, Esbart Comtal-Bastoners de Barcelona, Vella de Diables de Gràcia, Drac de Gràcia, La Diabòlica de Gràcia, La Malèfica del Coll.



La Cercavila de Cultura Popular
A les 18.00 hores, XIV Cercavila de Cultura Popular, patrocinada per la Fundació Festa Major de Gràcia i organitzada per la Fundació Festa Major de Gràcia amb la col•laboració de la Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia.
Inici, cruïlla Gran de Gràcia/Santa Àgata, Gran de Gràcia, Travessera de Gràcia, Torrent de l’Olla, Diluvi, final a la plaça Vila de Gràcia.
Amb la participació de: Federació de les Colles de Sant Medir, Gegants de Gràcia, Capgrossos de Gràcia, Gegantons de la Fundació, Gegantó Torres, Gegants de Monistrol de Montserrat, Trabucaires de Gràcia, Trabucaires de Santa Coloma, Trabucaires de Sant Andreu, Trabucaires de Sant Antoni, Trabucaires de Torruelles, Coordinadora de Trabucaires de Catalunya, Bastoners de Gràcia, Bastoners de Montblanc, Castellers de la Vila de Gràcia, Bastoners de Barcelona, Els Blaus de Granollers, Kabum, Els Malsons de la Vella, La Vella de Gràcia, El Drac de Gràcia, El Pollo del Prat, La Diabòlica de Gràcia, Drac Gaudiamus i La Malèfica del Coll. Inici, cruïlla Gran de Gràcia/Santa Àgata, Gran de Gràcia, Travessera de Gràcia, Torrent de l’Olla, Diluvi, final a la plaça Vila de Gràcia.