El president de la Fundació de la Festa Major de Gràcia Ricard Estruch no dimiteix

El president de la Fundació de la Festa Major de Gràcia Ricard Estruch, no dimiteix com ha anunciat avui 23 de maig un mitja de comunicació.
El cert és que en la darrera reunió de patronat celebrada el passat dia 13 de maig, Ricard Estruch, va mostra la seva intenció de deixar el càrrec després de la pròxima festa major i una vegada tancades les comptes de la mateixa.
També era voluntat del propi Ricard Estruch de seguir col•laborant amb la fundació, però d'una manera més distesa.
Els motius d'aquesta decisió de deixar la presidència de la fundació per una banda són estrictament personals i privats, i per l'altra el fet de que porta més de deus anys amb responsabilitats, primer a l'antiga federació i després a l'actual fundació.
Als motius atribuïts per l'esmentat mitja de comunicació, com a motiu d'aquesta dimissió, no s'ajusten a la realitat de la mateixa i només són paràmetres o serrells de les converses que cada any es mantenen amb les diferents administracions, pel bé de la festa i que sempre arriben a bon port.
Properament publicarem la resposta que en Ricard Estruch adreçat a l'esmentat mitja de comunicació, per tal de donar-la a conèixer a tota la ciutadania.