El “Leslie” dels SIREX, serà el pregoner de la Festa Major de Gràcia 2013

Antoni Miquel i Cerveró a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia el gener de 2011 en una de les tertúlies organitzada pel Taller d'Història de Gràcia Centre d'Estudis, per parlar del San Carlos Club


La Fundació Festa Major de Gràcia ha escollit Antoni Miquel i Cerveró, “Leslie” dels SIREX,  com a pregoner de la Festa Major de Gràcia 2013

Antoni Miquel i Cerveró, “Leslie” dels SIREX, ha estat escollit per la Fundació Festa Major de Gràcia com a pregoner de la Festa 2013. Una elecció que s’ha produït amb el consens dels representants del Districte de Gràcia de l’Ajuntament de Barcelona.
Antoni Miquel i Cerveró “Leslie”, conegut també com l’”Anxoveta”, des del seu vessant artístic va estar lligat amb la vila de Gràcia en la dècada dels anys seixanta en diferents fronts: en les trobades al carrer Verdi a  casa  del seu company i amic Lluís Gomis, bateria del grup; en les actuacions del mític San Carlos Club al carrer Gran cantonada amb la Rambla de Prat, local al que dedicaren una cançó; i a les diferents actuacions que realitzaren en els envelats de la vila durant la festa major d'aquells anys i que posaren una nota de modernitat als balls d'aquella època. Quan el grup es va  retrobar de nou actuaren a la festa major de Gràcia.
Per aquesta vinculació amb  la vila i perquè al llarg de gairebé tota la seva vida ha estat animant i donant vida a les diferents festes majors de Catalunya, ha estat escollit pregoner de la Festa Major de Gràcia 2013.