Èxit de participació a la IX Gimcana Festa Major de Gràcia amb 38 grups!

Diumenge 18 d'agost a la tarda, es va desenvolupar amb molt d’èxit la gimcana de l Festa Major de Gràcia 2013. Aquest any s’ha utilitzat l’ambientació d’un Zoo per fer de la gimcana d’enguany: ”el zoo de la vil•la de gràcia”. Uns 190 participants, rècord en les 9 edicions que es porta fent la gimcana, van recórrer els carrers de Gràcia. L’inici de la gimcana va ser a les quatre de la tarda a la plaça de la Vila sota un insistent Sol d’estiu.
Les 20 proves distribuïdes als carrers i places guarnits i, també, a alguns espais de la Festa van estar inspirades en els diferents animals del zoològic. Els participants van haver d’imitar als diferents animals fent mímica; o bé practicar Ia destresa d’algun animal com pot ser la vista o l’olfacte. Improvisar una cançó i una coreografia a la prova corresponent, fer curses de  crancs, aconseguir el màxim de punts transportant aigua d’un cubell a un altre, posar-se a la pell d’un ós formiguer o un tauró. Aquestes van ser algunes de les proves a les que els participants van haver d’enfrontar-s’hi. Diverses sorpreses esperaven els participants de l’edició d’enguany, entre elles: un berenar per gentilesa de Caprabo.
Els equips van recollir el seu premi a les 21:30 h al carrer Fraternitat de Baix (EFIT), la majoria van obtenir més de 500 punts i el primer classificat va ser l’equip “The cercle of life” amb el dorsal 36 i 825,5 punts; força a prop es van quedar els equips: “Cercle d’animalots” amb 818,5 punts i, els tercers, “Animalots del Montseny” amb 793,5 punts. Tot i que els tres primers classificats es van quedar amb algun regal extra, tots els equips van tenir el seu premi: que consistia en diversos productes cedits pels carrers que participaven de la fent alguna prova a la gimcana.