Exposicions de Nadal amb la Fundació Festa Major de Gràcia

Dins del cicle de Nadal la Fundació ha organitzat i col•laborat en diferents exposicions que s’han realitzat per mostra diferents aspectes d’aquestes festes.
"Coses de Nadal", coorganitzada amb el Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis que es pot veure a l’espai Albert Musons seu de la fundació al carrer Alzina, 9 i que gira al voltant dels diferents aspectes del Nadal."2004- 2013, 10 anys de la Cavalcada a Gràcia", organitzada per la Fundació Festa Major de Gràcia, un recull fotogràfic de Josep Maria Contel, dels darrers 10 anys de la Cavalcada de Carters i Carteres Reials, que també es pot veure a l’espai Albert Musons seu de la fundació al carrer Alzina, 9.
"Estimats Reis, moments màgics" coorganitzada amb el Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis i el Centre de Cultura Popular La Violeta, un recull d’imatges antigues dels Reis Mags i la seva relació amb els més petits i que es pot veure al Centre de Cultura Popular La Violeta, al carrer Maspons, 6.

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();