Mahou San Miguel s’uneix a la Festa Major de Gràcia

En un acte celebrat a la seu del Teatreneu a Gràcia, el 26 de gener, al que van assistir representants dels carrers i places de la Festa Major, així com també altres en representació de diferents entitats de la vila, es va signar un acord de col•laboració entre Mahou San Miguel i la Fundació Festa Major de Gràcia, a través del qual la marca San Miguel es converteix en el patrocinador principal de la Festa Major, en una aliança per impulsar de manera conjunta l’oferta cultural de la vila i oferir propostes culturals i de lleure de qualitat que atraguin persones d’arreu a la vila de Gràcia.

L’acte de signatura que va estar presentat per Albert Balanza, director de la revista L’Independent de Gràcia, va comptar també amb l’assistència de Lluís Puig, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya; Carlà Carbonell, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia i Enrique Sánchez, director Comercial d’Hosteleria de Mahou San Miguel, que van manifestar la seva satisfacció per aquesta col•laboració que, sens dubte, contribuirà a potenciar la Festa Major de Gràcia. Seguidament Carlà Carbonell i Enrique Sánchez signaren els corresponents documents d’aquest acord i que finalitzaren en una encaixada de mans.

Aquest acord de col•laboració té l’objectiu de potenciar tots els esdeveniments i les festivitats que se celebren a la vila durant l’any, especialment la Festa Major. Un acord que té una durada de cinc anys i pel qual les dues entitats treballaran per oferir propostes culturals i de lleure d’interès.

Podeu veure més imatges de l'acte en aquesta galeria d'imatges