El guarniment de Verdi del Mig 2014, presideix la plaça Olivier de Tolosa de Llenguadoc

Amb motiu de la celebració del Carnaval de Tolosa de Llenguadoc, del 28 de març al 4 d'abril, una delegació del carrer Verdi del Mig es va desplaçar del 24 al 29 d’abril, a aquesta ciutat francesa per guarnir la cèntrica plaça Olivier, amb diferents elements ornamentals que durant la passada Festa Major de Gràcia 2014 van configurar el guarnit que va lluir al carrer Verdi, que sota el títol “Amazonia” els va fer mereixedors del primer premi.

El guarniment de la plaça Olivier per part de la gent de Verdi va esdevindré la tarda del dissabte 28 de març el tret de sortida del Carnaval de Tolosa 2015.

Aquesta visita dels graciencs a la ciutat de Tolosa, s'emmarca amb el compromís de col•laboració encetat l'estiu passat entre la Fundació Festa Major de Gràcia i le COCU organitzadors d'aquest Carnaval, quan membres d'aquesta organització es desplaçaren a Gràcia per participar en la decoració de diferents carrers de la festa.

Una presència que es va tornar a produir el passat mes de febrer durant la celebració del Carnaval de Gràcia, quan arribaren a la vila més de vuitanta persones procedents de Tolosa per muntar un comparsa i el camió carrossa del Rei Carnestoltes. Una participació que va ser un gran èxit tant per la magnitud de la comparsa com pel calor humà que oferiren als de vila.

Dins d’aquesta col•laboració, està prevista aquest dissabte 4 d’abril, l’assistència de diferents persones de la Fundació Festa Major de Gràcia encapçalades per la seva presidenta Carlà Carbonell, a la rua d’aquest Carnaval, l’acte més important i multitudinari d’aquesta festa.