Salutació de Carla Carbonell, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia

Amics i amigues,
Benvinguts a la Festa Major de Gràcia!
En un any políticament i social molt mogut m’alegra més que mai rebre per fi la nostra Festa. Submergir-nos en l’oasi de color dels carrers guarnits de la Vila per reprendre amb forces renovades els importants reptes que com a país ens esperen pel mes de setembre.
Els nostres festers ens recorden, en un moment més rellevant que mai, que treballant plegats, remant en el mateix sentit, pensant de manera conjunta per uns objectius compartits, es poden fer coses increïbles, i res és impossible.
El valor de l’esforç individual i col•lectiu, la participació de tothom, graciencs de naixement i graciencs d’adopció i sobretot la il•lusió per un projecte comú defineix clarament qui som, com som i què volem, com a Festa, com a Vila, com a ciutat i com a país.
Recordem que els petits detalls marquen la història i la Festa Major de petits detalls en va plena. Posem en valor allò que és sempre més important, la nostra gent. Tota aquella gent que des de tots els àmbits fa possible que la Festa funcioni. Que arribem al darrer dia de Festa amb la qualitat, la il•lusió i les forces del primer.
Al cap i a la fi, tota aquella gent que fa que el país camini en pas ferm.
Per mi és un honor compartir la Festa Major amb tots vosaltres, un any més.
Us emplaço a què vingueu, participeu, gaudiu i sobretot respecteu la nostra Festa. L’esforç de tot un any que compartim amb il•lusió.