La Fundació de la Festa Major de Gràcia i el teixit social de la Vila organitzen l’acte: “Gràcia amb els refugiats”

La Fundació de la Festa Major de Gràcia, juntament amb d’altres entitats gracienques ha organitzat un acte solidari per tal de recaptar fons pels refugiats que recentment han hagut d’abandonar els seu país a causa de la guerra. Davant del desconeixement dels projectes que realitzaran les administracions i la urgència del drama humà que representa aquesta situació, la societat civil gracienca s’ha organitzat i coordinat per tal de recollir diners que seran entregats a les organitzacions que treballen tant  local com internacionalment amb els refugiats.

L’acte solidari se celebrarà al claustre de Sant Felip Neri el proper divendres 16 d’octubre a les 21:30h. L’entrada tindrà un cost de 15€ que de manera íntegra ja anirà a parar al fons pels refugiats i que inclou una consumició dins dels racons gastronòmics que hi podreu trobar. Durant l’acte hi haurà la lectura del manifest de “Pallassos sense Fronteres”, xerrades amb diferents persones que han passat per la situació de ser refugiades per tal de conscienciar als assistents, així com racons gastronòmics i una gran subhasta per recollir més diners. Les entitats gracienques organitzadores, aportarem a la subhasta obsequis i elements representatius de cada col·lectiu per tal que el total de diners recaptats sigui superior.

Podeu comprar l’entrada a l’acte de “Gràcia amb els refugiats” fins dimarts dia 13 d’octubre a la mateixa seu de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, al carrer Alzina 9 en horari de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00h. També les podeu aconseguir a la secretaria del Centre Moral i a La Violeta. No us perdeu la possibilitat de participar en aquest acte i així ajudar a pal·liar la dramàtica situació que estan vivint centenars de persones dins d’Europa.