LA FESTA DE LA GENT GRAN TORNA AQUEST DISSABTE

Aquest proper dissabte 19 de desembre, la Fundació de la Festa Major de Gràcia tornarà a organitzar la tradicional Festa de la Gent Gran que organitza cada any per homenatjar a aquest col·lectiu. La festa se celebrarà a la seu de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, a l’espai cultural Albert Musons (Carrer de l’Alzina 9) a partir de les 17:00h.

La Festa estarà amenitzada per música en viu a càrrec del Dúo Perfills i a més a més hi haurà berenar, rifa de productes selectes, exhibició de balls de saló  i, si el públic s’anima, concurs de ball amb premis i diplomes.

Amb aquesta festa, la Fundació de la Festa Major de Gràcia vol agrair a la Gent Gran de la Vila de Gràcia tot el coneixement i la tradició que ens ha llegat i que ens ha permès que les generacions joves d’avui siguem com som. Des de la Festa Major de Gràcia volem lluitar contra l’oblit i la discriminació d’aquest segment de la societat dedicant-li una jornada exclusiva per a ells i comprometent-nos en una programació de Festa Major transversal que pensi en el total de la societat gracienca i en totes les franges d’edats que la conformen.

No dubteu a fer promoció d’aquest esdeveniment i aviseu als vostres pares i avis que aquest dissabte són ells els que se’n van de festa!