EL VIATGE DE LES CARTERES REIALS ACABARÀ A GRÀCIA AMB LA CAVALCADA DEL 4 DE GENER

Les Carteres Reials arribaran com cada any aquest proper dilluns 4 de gener a la Vila de Gràcia. Fidels a la seva cita i després de setmanes de viatge creuant mig món, arribaran un dia abans que Ses Majestats els Reis de l’Orient amb la finalitat de recollir les cartes de tothom, començar a llegir-les i preparar tota la pila de feina que es trobaran Melcior, Gaspar i Baltasar quan arribin el  vespre del 5 de gener.

Les Carteres Reials arribaran a Gràcia ai es pujaran als seus carruatges seguides del seu seguici de patges i lectors de cartes per iniciar la cavalcada que començarà a Gran de Gràcia amb Jardinets a les 18:00h. La cavalcada, estarà conformada pel seguici reial i per tot un seguit de AMPA’s, associacions de comerciants, batucades i bandes que han volgut vindre a rebre a aquestes personalitats tant importants. El recorregut serà el següent: Gran de Gràcia, Travessera de Gràcia, Sardenya, St. Antoni Maria Claret, Tordera, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l’Olla, Diluvi i Plaça de la Vila.

Paral·lelament, a Plaça de la Vila, els nens que ho desitgin gaudiran de les activitats infantils que a partir de les 18:00h podran realitzar mentre esperen l’arribada de la Cavalcada. Xocolatada, taller de maquillatge, exhibicions canines, entre d’altres sorpreses entretindran a la mainada fins que l’aparició de les Carteres Reials aclapari l’atenció de tota la plaça quan apareguin al balcó del Districte i facin el seu parlament. Desgraciadament, en el seu viatge també els hi ha acompanyat el Patge Carbonilla, que ens donarà alguns consells si volem evitar que els Reis només ens portin carbó.

Un cop les emissàries dels Reis Mags hagin estat rebudes per les autoritats de la Vila i s’hagin dirigit al públic procediran a dirigir-se a la carpa reial. Allà, assegudes a les seves trones, rebran totes les cartes dels nens i nenes que vulguin adreçar-se a elles i rebre alguns consells per la màgica nit de Reis!