AQUEST DIVENDRES EL NADAL ARRIBA A GRÀCIA

El proper divendres 2 de desembre, arribarà el Nadal a Gràcia, i no estem parlant d’una manera figurada. A les 18:30h a la Plaça de la Vila arribarà el capgròs de l’Esperit del Nadal, acompanyat del Sr Caneló i tot el seu seguici de les 4 estacions i els 12 mesos de l’any. Aquest seguici, de de l’any 2012 s’encarrega d’inaugurar els cicles nadalencs de la ciutat de Barcelona i de les principals ciutats del país. Enguany, convidat per les tres entitats de Can Musons (Fundació de la Festa Major de Gràcia, la Federació de Colles de Sant Medir i els Castellers de la Vila de Gràcia), l’Esperit del Nadal arribarà per donar el tret de sortida a les festes nadalenques.

A la Plaça de la Vila serà rebut pels presidents de les tres entitats i després de pujar a un carro de Sant Medir s’iniciarà el cercavila pels carres de la Vila per visitar les entitats del G-6 i la casa de Cultura Popular la Violeta per poder inaugurar els cicles de Nadal que allí s’hi celebren. El recorregut serà el següent:

Pl de la Vila – Goya – Sant Pere Màrtir – Travessera de Gràcia – Sant Joaquim – Ros de Olano – Gran de Gràcia – Montseny – Travessia de Sant Antoni – Aatúries – Biada – Santa Rosa – Trilla – Santa Magdalena – Trilla – Santa Rosa – Biada – Astúries – Topazi – Robí – Verdi – Astúries – Esglèsia – Robí – Verntallat – Plaça del Nord - Alzina

Finalment, a les 19:45h la comitiva arribarà a Can Musons (carrer Alzina, 7) i allí es realitzarà el ball inaugural del cicle de festes, es realitzarà el pregó del Nadal a les 20h i s’il·luminarà la façana amb llums. La festa continuarà dins de l’edifici, on s’inaugurarà el pessebre monumental i l’exposició “El Caganer al pessebre català” que organitza la Fundació de la Festa Major de Gràcia en col·laboració amb l’Associació dels Amics del Caganer.

Un cop al cub d’assaig dels Castellers de la Vila de Gràcia es realitzarà una exhibició de teles acrobàtiques i s’oferirà una copa de cava i un petit pica-pica per felicitar-nos les festes.