EL PATRONAT APROVA L’ENTRADA DE LES NOVES COMISSIONS

patronat 1

El passat 20 de maig a la seu social de la Fundació Festa Major de Gràcia es va celebrar la reunió de patronat ordinària. En aquesta reunió, els patrons i patrones de l’entitat van aprovar i supervisar la gestió de l’entitat en el passat any i es van proposar les línies a seguir endavant.

Una de les decisions més importants que es van prendre fou la d’aprovar l’entrada de dues noves comissions a l’entitat: la del carrer Lluís Vives i la de la Plaça del Nord. A la vegada, també es va aprovar el retorn del carrer Lluís Antúnez/Placeta de Sant Miquel. Aquesta aprovació és el punt final d’un procés llarg de consultes al veïnat, reunions, assemblees, recollida de signatures a favor i en contra de l’entrada del nou espai i el permís final de Guàrdia Urbana, Bombers i Districte de Gràcia. Malgrat tots aquesta filtres, l’entrada d’una nova comissió de festes s’acaba formalitzant amb la seva aprovació dins del patronat de la Fundació Festa Major de Gràcia.

Per tant, ens hem de felicitar que la propera festa major, la de 2019, comptarà amb 24 comissions en actiu que signifiquen 24 carrers i places guarnides. Benvinguts i benvingudes a la festa!

patronat