JORNADA DE GERMANOR FESTERA A L’EUROPA

foto portada

Malgrat les altes temperatures, més de 150 festers i festeres es van trobar el passat dissabte 6 de juliol al Camp de l’Europa per celebrar el 4rt torneig de Futbol entre comissions que organitzen la Fundació Festa Major de Gràcia i el Club Esportiu Europa amb el suport i patrocini de San Miguel. En aquesta edició van participar les següents comissions: Tordera, Puigmartí, Joan Blanques de Baix, Plaça del Poble Romaní, Verdi, Llibertat, Fraternitat de Dalt, Fraternitat de Baix, Travessia de Sant Antoni, Progrés, Providència, Plaça Rovira i Plaça de la Vila. Totes aquestes comissions van formar 12 equips que van competir durant tot el matí al camp de l’Europa.

1

Després dels partits, els resultats van fer que el 3r premi se l’endugués el carrer Tordera, el segon premi el carrer Llibertat i el primer premi fos per al carrer Fraternitat de Dalt. Els guardons van ser lots de diferents cerveses de la marca San Miguel i després del partit, la cervesera patrocinadora oficial va oferir un dinar de germanor per a tots els i les esportistes que van participar en aquest torneig entre festers.

2

Com cada any, la inscripció al torneig era gratuïta gràcies a la col·laboració amb el club gracienc. No obstant, es va demanar una contribució a totes les comissions per a fer efectiva la seva inscripció al torneig. Cada equip va fer una donació d’aliments que va anar destinada al menjador social de Gràcia que cada dia obre les seves portes per oferir dinars i sopars als veïns i veïnes més necessitades de Gràcia. En aquesta edició, en total es van recaptar prop de 300kg d’aliment.

3