Comunicat Fundació Festa Major de Gràcia

mina

La Fundació Festa Major de Gràcia, com a representant de la totalitat dels carrers i places guarnides vol condemnar enèrgicament els fets vandàlics ocorreguts durant la festa major, en especial durant la matinada del 19 al 20 d’agost al carrer Llibertat amb Torrent de l’Olla. Aproximadament a les 4:15h, quan feia més de 2 hores que l’activitat programada havia acabat i el carrer estava buit i recollit, un grup de persones van cremar la portalada del guarnit del carrer Llibertat fent que l’incendi afectés la façana de la cantonada de carrer Llibertat amb Torrent de l’Olla, els baixos i el primer pis.

Volem transmetre tota la nostra solidaritat cap al veïnat afectat que va haver de ser desallotjat durant la matinada i cap a la comissió de festes del carrer Llibertat que ha patit aquesta agressió.

Destruir el guarnit és atemptar contra la feina altruista de tot un any dels veïns i les veïnes però també significa posar en perill a tothom.

En solidaritat a la comissió del carrer Llibertat que ha vist com han atemptat contra la seva portalada i com a gest de denúncia, els carrers i places han decidit emprendre les següents accions:

  • Tapar les portalades o els objectes principals de tots els guarnits afegint una nota explicativa dels fets.
  • Convocar a tothom a una concentració pacífica en contra dels fets ocorreguts pel dia 21 d’agost a les 13h a la cruïlla del carrer Llibertat amb Torrent de l’Olla.
  • Parar l’activitat de la Festa Major de Gràcia el dia 21 d’agost de 13 a 14h.