El concurs de cartell de la Festa Major de Gràcia ja té els finalistes!

cartell

Malgrat les difícils circumstàncies per les que estem passant, la família festera de Gràcia segeuix treballant per quan tota la crisi del COVID-19 passi puguem tornar a trobar-nos als carrers i les places per gaudir d'una nova edició de la Festa Major de Gràcia que enguany serà més esperada i desitjada que mai. El concurs de cartell i imatge gràfica segueix el seu curs i el passat 7 d'abril, el primer jurat ja va triar les 15 obres finalistes d'entre les prop de 80 opcions que s'hi van presentar. Els pseudònims dels 15 seleccionats són els següents:

 

- Jhon H. Miller.

- Lliri20

- Colometa

- Momofant

- Lilian_niese

- Mercè Rodoreda

- Skippy

- Pantomate

- Argaida

- Ambotokomari

- Ciara Quilty-Harper

- Cachopo

- Arrencacebes

- Notopo

- Bridellum

 

En primer lloc volem donar les gràcies a les 80 persones que ens han fet arribar les seves propostes i a la vegada felicitar als 15 finalistes per haver guanyat aquesta distinció. La Fundació Festa Major de Gràcia organitzarà a la seva seu una exposició on poder contemplar les 15 obres finalistes des que es pugui tornar a obrir l'equipament fins a la setmana de la Festa Major.

 

Un cop revelats els 15 finalistes, demanem a tots ells i elles que ens facin arribar les seves propostes de disseny gràfic relacionades amb el cartell que ens han presentat (samarreta, logo, tassa, bossa...) abans de divendres 17 d'abril a les 19:30h al correu electrònic [email protected]. Un cop rebudes totes les propostes, un segon jurat evaluarà el cartell i el seu desenvolupament en imatge gràfica per escollir l'obra guanyadora que serà l'icona de la Festa Major de Gràcia 2020 i s'endurà 2000€ de premi.

 

El cartell oficial es farà públic digitalment el dia 24 d'abril, així que estigueu atents a les nostres xarxes socials i mitjans de comunicació oficials.