L'Aplec de la Sardana, posposat al 2021

aplec

L'estat d'alarma generat per la crisi del Covid-19 i el confinament estricte que ha suposat ha afectat també a l'aplec més antic de la ciutat de Barcelona. Aquest segon cap de setmana de maig les sardanes no sonaran a la Plaça de Joanic de Gràcia ja que com a organització, ens hem vist obligats a suspendre'l. 

L'Aplec de la Sardana de Gràcia havia de celebrar la seva 64a edició el proper dissabte 9 de maig a la Plaça Joanic. Després de l'exit de l'edició de 2019 en l'estrena del seu format de tarda-nit es repetiria l'experiència contant amb el suport de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, la Jovenívola de Sabadell i la cobla Berga Jove. També col·laboraven la Confederació Sardanista, la Comissió d'Aplecs Barcelonins, diverses colles veteranes, l'Esbart Vila de Gràcia, la Colla Sardanista Maig i diverses comissions de la Festa Major de Gràcia. A totes elles volem donar les gràcies per la seva col·laboració i per entendre el fet que aquest any ens ha resultat impossible celebrar l'aplec.

 

L'Aplec de Gràcia tornarà el proper dissabte 8 de maig de 2021 a la Plaça Joanic amb les mateixes cobles i els mateixos col·laboradors i serà encara més desitjat i esperat que qualsevol any. Mentre arribi, des de la Fundació Festa Major de Gràcia estem treballant per fer un acte sardanístic important en el marc de la festa major amb una ballada de sardanes a la mateixa plaça Joanic. Quan tinguem més informació us anirem informant.