LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS LITERARI VILA DE GRÀCIA

literari

Els premis del concurs Vila de Gràcia, que organitza la Fundació de la Festa Major de Gràcia, el Centre Moral de Gràcia i la Federació de Colles de Sant Medir, es van lliurar el 17 d'agost a la tarda, en plena festa major. 

L’acte, que es va fer a la sala de plens de la seu del districte, va estar presidit per Carla Carbonell (Fundació Festa Major de Gràcia), Josep Antoni Torralba (Colles de Sant Medir), Imma García (Centre Moral), la consellera del districte de Gràcia, Cristina Carrera, i el president del Consell del districte, Ferran Mascarell.

Durant les seves intervencions, Carla Carbonell va destacar la voluntat d’establir ponts de diàleg entre la cultura popular i arts com la fotografia, pintura, exposicions, disseny, il·lustració. Josep Anton Torralba va explicar el pes del concurs en l’imaginari de la cultura popular i Imma Garcia va destacar la importància del teatre en el Centre Moral, bressol del teatre amateur i de molts artistes.

Durant l’acte es van lliurar el premi d’obres teatrals, el premi d’obres poètiques (3 categories) i el de contes o relats breus (3 categories), i es van llegir fragments de les obres guanyadores amb l'actuació de Susagna Navo (Assoc. de Narradors i Narradores) i Dave Roses al teclat que va ser cortesia de la botiga de Pianos quatre40. Els premiats van ser els següents:

- Premi de Textos Teatrals: "La Magnitud de la Tragèdia" de Roger Simeon. Premi de diploma, obsequi floral i 400€

- Premi de poesia inspirada en Sant Medir: "La pluja que més m'agrada" de Sergi Soriano. Premi de diploma, obsequi floral i 250€.

- Premi de poesia inspirada en Festa Major de Gràcia: "La festa més estimada". Premi de diploma, obsequi floral i 250€.

- Premi de poesia de temàtica lliura: "Ja res serà igual". Premi de diploma, obsequi floral i 250€. Premi de diploma, obsequi floral i 250€.

- Premi de contes inspirats en Sant Medir: "Sant Medir, patró dels enamorats" d' Anna Balmanya. Premi de diploma, obsequi floral i 250€.

- Premi de contes inspirats en Festa Major de Gràcia: "Mama, m'expliques un conte?" d'Antònia Molera. Premi de diploma, obsequi floral i 250€.

- Premi de contes de temàtica lliure: "15.3.2025" de Louisa Brimacombe. Premi de diploma, obsequi floral i 250€.

El concurs literari enguany ha rebut més 40 obres en concurs amb una participació de 69 persones provinents de diferents punts dels Països Catalans tals com Reus, Girona, Tarragona, zona Metropolitana de Barcelona, València, Ciutadella o Manacor.

literari