Cultura Viva a Can Musons

cartell

La Fundació Festa Major de Gràcia amb el suport de la Xarxa Cases de la Festa de l’Institut de Cultura de Barcelona i juntament amb les altres entitats de Can Musons com Els Castellers de la Vila de Gràcia i la Federació de Colles de Sant Medir organitzem un cicle d’activitats Culturals a Can Musons.
 
Malgrat que a causa de la pandèmia no podem fer el que més ens agrada fer: actes culturals a la via pública oberts a quantes més veïnes i veïns millor, continuem compromesos amb la Cultura, que és Cultura Segura, i organitzem aquest cicle.
 
La voluntat del cicle és fomentar la cultura, sector molt tocat per la pandèmia, i servir d’un punt de trobada de castelleres, castellers, festers i festeres, que malgrat  no podem fer ni castells ni guarnits puguem seguir trobar-nos i fent xarxa veïnal.
 
En el Cultura Viva a Can Musons podrem trobar des de cantautors, música de taberna, cançó improvisada o animació infantil. També es podran veure documentals sobre els temes que treballa la comissió d’equitat de la Colla: Feminismes, LGTBI i Racisme.
 
El calendari del cicle, que encara pot créixer és el següent:
 
–      2 d’Octubre: Pel·lícula Guillem Agulló
–      23 d’Octubre: Concert Cesk Freixas
–      6 de Novembre: Documental “Negre de Merda”
–      13 de Novembre Corrandes són Corrandes
–      27 d’Octubre: Marcel Marimon
–       11 de Desembre: Documental “Fugir per estimar i ser”
–      19 de Desembre: Jaume Barri (Animació Infantil)
 
L’aforament serà limitat i tots els assistents hauran de portar mascareta i netejar-se les mans a l’entrada de Can Musons.
 
L’entrada de totes les activitats del cicle serà un mínim de 2kg d’aliments pel Rebost Solidari de Gràcia.

Anirem anunciant com aconseguir la reserva de les places.