CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE JOGUINES PER AQUEST NADAL

recollida

Les nenes i nens de famílies vulnerables usuàries del Rebost Solidari de Gràcia i d'altres entitats socials en serán les beneficiades.

 

La crisi social i econòmica derivada de la crisi sanitària del covid-19 ja es fa notar des de fa mesos. El Rebost Solidari de Gràcia, entitat gestionada a base de voluntariat i que té la seva seu social al carrer Reig i Bonet, atén setmanalment cada cop a més famílies vulnerables i en risc d'exclusió social lliurant lots d’aliments i productes d'higiene. El març de 2020 aquesta entitat atenia a 400 famílies, a hores d'ara atenen a més de 4.200 persones cada setmana. Conscients d'aquesta situació, des de diferents entitats de base associativa com la Fundació Festa Major de Gràcia, els Castellers de la Vila de Gràcia o la Federació de Colles de Sant Medir s’ha decidit engegar una campanya per recollir joguines per famílies vulnerables amb nens i nenes a càrrec i que no tenen prou recursos econòmics com per comprar joguines per a Reis o el Pare Noel. Us volem animar a ajuda-nos a fer d’aquest un Nadal una mica millor aportant joguines ni sexistes ni bèl·liques així com contes i llibres per als infants d’aquestes famílies, moltes d’elles usuàries del Rebost Solidari i d’altres entitats benèfiques de la Vila. Treballarem de manera col·laborativa amb aquesta entitat social per poder ajudar amb el nostre granet de sorra a les famílies amb fills a càrrec entre 0 i12 anys.

 

Per tant, cada divendres des del 27 de novembre fins el dia 18 de desembre es recolliran joguines a Can Musons (c/Alzina 7-9) de 19 a 21h. També hi haurà dues carpes solidàries muntades a la Plaça de la Virreina i a la Plaça del Diamant els dissabtes 5 i 12 de desembre amb voluntaris de diferents entitats gracienques. on es podran lliurar les joguines per a aquesta campanya d’11 a 14h. S’està buscant la complicitat d'altres entitats i comerços de la vila perquè es sumin a la campanya solidària tenint una caixa i un cartell de la campanya al costat del taulell per convidar als i les clients que vinguin a fer la compra de Nadal a participar en la campanya deixant una joguina o un conte de més a la caixa solidària. 

 

Els establiments que vulguin col·laborar ens poden facilitar el seu logo i farem promoció del seu establiment i del seu horari d'apertura com a punt de recollida de joguines tant al web de la Fundació Festa Major de Gràcia com a les seves xarxes socials. També es realitzarà un cartell per informar de la recollida de joguines solidària on constin els logos de tots els establiments col·laboradors que es farà visible en diferents espais i formats. A hores d’ara els Establiments que també seran punt de recollida són:

  • Carpes solidàries a la Plaça del Diamant i a la Plaça de la Virreina els dissabtes 5 i 12 de desembre d’11 a 14h.
  • Can Musons (c/Alzina 7-9) els divendres de 19 a 21h.
  • Llibreria Atzavara: de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 17 a 20h.

Ajudeu-nos a que la màgia arribi a totes les llars aquest any tan complicat!