Les Carteres Reials estrenen vestuari

vestuari

Les tres Carteres Reials estan d'estrena aquest 2021. Donada la situació que aquest any es presentava el conte "Un estel sota el braç" que és on s'explica la seva història van demanar a la il·lustradora del projecte que els hi dissenyés un vestuari digne que tan sols veure-les ja expliqués més sobre la seva història. Després de converses amb les Carteres, la il·lustradora Marta Montañá va poder dissenyar uns vestuaris escaients a cada personalitat. La tasca artesana va recaure a les mans de Leo Quintana, encarregat de materialitzar i portar a la vida real els dibuixos del conte. L'artesania i els anys d'experiència han fet que en Leo Quintana, ecarregat de sastreria l vestuari de diferents companyies teatrals i programes de televisió i president del Cercle de Gràcia, materialitzés amb èxit aquesta empresa.

ona

El vestuari de la Cartera Ona, provinent del seguici del Rei Melcior té un estil euripeu influenciat per la moda "a la turca". L'Ona segueix fidel al seu tradicional color blau, color dles patges de Melcior i color del cel, la seva gran afició: l'observació, lectura i astronomia. Això es pot apreciar amb major deteniment en la casaca que llueix ja que en ella es fa referència al cel del dia amb un color blau fluix i amb planetes i astres a la part baixa i amb la part del cel de la nit amb un color blau més intens, ple d'estrelles i llunes fent referència a la nit. Al barret, un gran sol sosté plomes blaves i grogues com tot el seu seguici.

sitar

El vestuari de la Sitar, del seguici del Rei Gaspar ens apel·la directament a la zona d'orígen de tots els patges del segon Rei d'Orient: l'Índia i l'Orient Mitjà. Bombatxos, vels llargs de gasa i pedreria al més pur estil indú. El tradicional color verd de la Sitar segueix sent el predominant en el seu vestuari però jugant alhora amb diferent tons i colors complementaris. Per altra banda, detalls del vestuari també ens parlen del seu caràcter i personalitat: la seva passió per la cultura i els idiomes que es resumeixen en l'amor per la música com a llenguatge universal de tota la humanitat. Aquesta característica es pot observar en diferents claus de sol i notes repartides pel seu vestuari.

estel

En quant al vestuari de l'Estel de Foc també segueix sent fidel al seu color característic: el vermell que fa referència al seu nom i als colors del cel durant les postes de sol del seu país a l'Àfrica negra. Les referències a la zona del món d'on prové el seguici del Rei Baltasar són notòries en tot el vestuari: turbant rodó i alt, collars i bijuteria artesanal de l'Àfrica o estampats 100% fidels a la moda d'aquella zona. En el seu cas també podem trobar referències a la seva gran passió: la natura i l'estudi de les propietats màgiques que ens regala la terra. Fruits vermells, fulles, plantes i tiges envolten el seu turbant en referència a aquest fet.

Aquesta renovació de vestuari s'ha pogut fer seguint uns grans criteris de qualitat i de manera molt estudiada per tal que el missatge de les Carteres Reials arribi a tothom tan sols veure-les.