Ja està en marxa el Concurs Literari Vila de Gràcia 2021

clvg

Un any més la Fundació Festa Major de Gràcia, el Centre Moral i la Federació de Colles de Sant Medir convoquen el Concurs Literari Vila de Gràcia, conegut també com els Jocs Florals de la Cultura Popular Gracienca. Amb la finalitat de difuminar fronteres entre la mal anomenada alta i baixa cultura, posem en un mateix concurs la prosa, la poesia i el teatre a dialogar amb la cultura popular i el teatre amateur. Per potenciar aquesta unió es convoca aquest concurs que és obert a tots els públics i on tot el veïnat pot presentar les seves obres de contes, poesies o textos teatrals de temàtica lliure o ambientats al menys en una escena que succeeixi durant la Festa Major de Gràcia o la festa de Sant Medir.

Heu de presentar les vostres obres abans del 26 de març a través d'un correu electrònic i així podreu entrar a concurs i endur-vos fins a 300€ de premi. L'acte de lliurament de premis es celebrarà el proper 15 d'abril al teatre del Centre Moral, en un acte renovat que comptarà de dues parts diferenciades: la 1a on hi haurà els parlaments oficials i el lliurament de guardons i la 2a on es podrà gaudir d'una vetllada poètica on es recitaran les obres guanyadores a càrrec de l'Associació de Narradors i Narradores amb acompanyament musical en directe.

A l'apartat "concursos i torneigs" d'aquest web trobareu les bases actualitzades del concurs d'enguany. Consulteu-les i comenceu a escriure!