ES PRESENTA "UN ANY FENT FESTA", EL CONTE DE LA FESTA MAJOR

festa

El passat dissabte 19 de juny a les 11h del matí la placeta Manuel Torrente es va omplir de canalla i adults que esperaven per veure la presentació de la darrera novetat editorial de la Fundació Festa Major de Gràcia, el conte: "Un any fent festa.Les aventures d'una família festera a la Vila de Gràcia". Aquest acte va ser la culminació d'un projecte de l'entitat que té per objectiu arribar als més menuts i menudes per tal d'explicar-los els valors de la festa major i tota la tasca ingent que fan les comissions de festes per poder arribar a guarnir cada 15 d'agost.

explicacio

L'acte es va iniciar amb les paraules de benvinguda de Lina López, membre del comitè de direcció de l'entitat que van donar pas a la presentació del projecte per part d'Alba Puig de l'Editorial Mediterrània; Sílvia Manzanera, escriptora del text i Robert García, il·lustrador del conte. En acabar les seves paraules s'inicià el conta-contes que va fer públic per primera vegada l'argument del conte amb l'ajuda dels nens i nenes presents i dels objectes que sortien del bagul de la Fundació i que ens parlaven de totes les activitats que organitzen tant l'entitat com les comissions de veïns.

 

En acabar el conta-c

conta contes

ontes es va celebrar un taller on es van donar làmines de la publicació i colors per a totes les famílies perquè coloregessin la làmina i se l'enduguessin de record. L'acte va estar inserit dins la programació que les tres entitats de Can Musons van preparar per celebrar el Dia Internacional de l'Associacionisme Cultural.