ARRIBA LA RUTA GRACIENCA DE SANT ROC PER FESTA MAJOR

CAPELLA

Us heu fixat mai que hi ha diversos edificis antics del cor de la Vila de Gràcia que custodien petites capelles de Sant Roc? Sabeu per què aquest sant fou tan popular a la Vila i per què la seva diada, el segon dia de festa major, conté tants actes de cultura popular al seu voltant? La popularitat de Sant Roc a Gràcia fou i és tan gran que moltes persones han arribat a assimilar que aquest sant és el patró de la Vila i en honor a qui es celebra la festa major.

Per resoldre tants misteris i preguntes l'activista cultural Guillem Roma ha preparat una ruta guiada la tarda del dia de Sant Roc, 16 d'agost a les 18h, per aportar informacions, fer una aproximació a la figura del sant, els orígens de la devoció a la Vila i recórrer les principals capelletes existents encara entre explicació i explicació. 

L'acte és gratuït i si voleu assistir a la ruta, cal inscripció prèvia demanant plaça per correu electrònic a la següent adreça: [email protected]. En el correu de confirmació de la reserva s'indicarà el punt d'inici de la ruta.

roc