Solidaritat cap als més menuts de la Vila!

jocs

Per segon any consecutiu, la Fundació Festa Major de Gràcia amb la col·laboració de diferents entitats i associacions ha organitzat la recollida solidària de joguines i llibres per als infants de les famílies en risc d'exclusió social usuàries del Rebost Solidari de Gràcia. Després d'un mes de campanya, el dissabte 18 de desembre es van reunir al cub d'assaig dels Castellers de la Vila de Gràcia més de 30 festers i festeres de diferents comissions de festes per poder organitzar els lots de joguines per a les famílies. 

jocs2

Gràcies a la col·laboració de comissions de festes i de tot el veïnat de Gràcia qua ha participat en aquesta recollida es va poder assolir el repte i finalment es van poder fer els següents lots:

- 160 lots de joguines per infants de 0 a 2 anys.

- 115 lots per infants de 3 a 5 anys.

- 132 lots per infants de 6 a 8 anys.

- 151 lots per infants de 9 a 12 anys.

Els dies 19, 20 i 21 de desembre, les famílies usuàries del Rebost Solidari van poder anar passant per Can Musons per recollir els lots de joguines que havien encarregat, fent que aquestes festes siguin una mica més màgiques per a tothom.

jocs 3

Moltes gràcies per la participació i la solidaritat de tothom qui ha participat. Gràcies a això hem pogut ajudar a tothom qui ens ho va demanar!