TORNA EL CAMPAMENT DE LES CARTERES REIALS!

carteres

Torna la il·lusió.

Un any més, les Carteres Ona, Sitar i Estel de Foc no falten a la seva cita amb els nens i nenes. Degut a la situació sanitària no es podrà celebrar la cavalcada que recorre els principals carrers de la Vila de Gràcia però com ja van fer en 2021 sí que ens tornen a deixar visitar el seu centre d’operacions al bellmig del claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri.

Les tres carteres ens conviden a passar el dia 4 de gener pel seu campament per deixar-nos veure com treballen amb el seu seguici tot llegint i classificant cartes, estudiant mapes, carrers i places de Gràcia, Barcelona i Catalunya per tal de fer la millor ruta per guiar als Reis d’Orient per aquestes terres un cop arribin a la ciutat i així puguin amortitzar el temps sense perdre’s i donar voltes innecessàries. Per descomptat, els nens i nenes podran donar la seva carta en mà a les Carteres per tal que arribi sense intermediaris al lloc adequat.

El Campament de les Carteres Reials està ubicat al claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri (carrer del Sol, 8) i serà visitable el dia 4 de gener de 2022 des de les 16h a 20:30h (últim accés a les 20h). Per visitar el campament i les Carteres Reials no caldrà fer cap reserva prèvia, tan sols dirigir-se a la porta i esperar per poder entrar al recinte ja que hi ha aforament controlat.

CAMPAMENT

Visites amb conta-contes:

Com a novetat d’enguany, la visita al Campament es podrà complementar amb una visita guiada. Aquesta visita s’iniciarà a l’exterior del Claustre de Sant Felip Neri, al mateix carrer del Sol, i una patge del seguici de les Carteres us conduirà directament a una sala on us explicarà la història de les Carteres Ona, Sitar i Estel de Foc. Serà en aquest moment on la patge us explicarà qui són les Carteres, per què van néixer amb un estel sota el braç, quina saviesa els va transmetre cada estel i com va ser que es van acabar convertint en tres dones imprescindibles en l’equip dels Reis d’Orient. En acabar el conta-contes, la patge us conduirà directament fins l’Ona, la Sitar i l’Estel de Foc perquè pugueu lliurar la vostra carta en mà.

Aquestes visites són també gratuïtes però requereixen de reserva prèvia. La reserva es podrà fer efectiva a partir del 31 de desembre a les 10h del matí. Per tal de garantir que puguin accedir al grup el major nombre d’infants demanem si us plau que tan sols vagi un adult acompanyant per infant o que un acompanyant vetlli per més d’un infant a l’hora. Apel·lem a la vostra comprensió per tal que el major nombre de nens i nenes pugui accedir a aquesta visita, el públic principal al que va dirigida l’activitat.

Si voleu venir al passi de les 16h, reserveu a través d’aquest enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-campament-carteres-reials-16h-229321204897

 

Si voleu venir al passi de les 17:30h, reserveu a través d’aquest enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-campament-carteres-reials-17-h-229341776427

 

Si voleu venir al passi de les 19h, reserveu a través d’aquest enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-campament-carteres-reials-19h-229342578827

 

Si us plau, per accedir a la visita guiada us demanem que arribeu a la porta del claustre 10 minuts abans de l’inici de la visita per tal de poder gestionar el grup.

MAPA

El campament, un espai segur:

El campament de les Carteres Reials és un espai segur que compleix amb les recomanacions sanitàries. Tot i ser un espai perimetrat és un espai obert amb ventilació creuada. L’aforament total del claustre serà controlat en tot moment perquè no superi el 70%. A l’entrar tindreu a la vostra disposició gel hidroalcohòlic per rentar-vos les mans i el recorregut de la visita no és circular, s’accedeix pel carrer del Sol i la sortida es realitza per Ros de Olano.

NIT