Aquest any la Gimcana serà olímpica!

gimcana

Aquest 2022 sí, podrem tornar a celebrar la gimcana de la Festa Major de Gràcia. 

Enganya a 4 amics i amigues i participa en una activitat 100% festiva! Com cada any, l’últim dia de Festa Major a la tarda, el 21 d’agost a les 15:45 h, s’iniciarà la nostra tradicional gimcana a Plaça de la Vila. Aproximadament 4 hores caminant per gran part dels nostres carrers i espais guarnits i superant proves en les quals arribareu al límit de les vostres capacitats físiques i mentals, destapareu meravelloses incògnites, descobrireu misteris, travessareu perills, entrareu en dimensions inexorables, suareu la cansalada i, sobretot, riureu de valent!

gi

A la sortida del recorregut, a Plaça de la Vila, es donaran totes les indicacions. Fins a les 20 hores, a més proves realitzades, més punts. No us ho penseu i veniu a gaudir sota el guarnit! Aquest any la temàtica de la gimcana és olímpica tot commemorant el 30è aniversari dels jocs d'estiu de Barcelona'92. Vine amb 4 amics o amigues disfressats de Cobi, Petra, voluntari dels 90’,  de palmero de Los Manolos o de Freddie Mercury i Montserrat Caballé! T’ho passaràs genial fent proves sota els guarnits i visitant tots els espais de la festa!

Inscripció: al punt d’informació, Fundació Festa Major de Gràcia (C/ Alzina, 9), des del dia 14 fins al 20 d’agost, de 10 h a 21 h. Edat: apta per a totes les edats. En cas de ser un grup de menors d’edat, hi ha d’haver una persona adulta de responsable que deixi un telèfon en el moment de la inscripció i signi una autorització. Lliurament de premis: Lluís Vives, a les 21.00 h del diumenge 21 d’agost.

gimcana