Pessebre de Playmobil inaugurat! Te'l perdràs?

Pessebre de Playmobil inaugurat! Te'l perdràs?

El dilluns 12 de desembre vam estar de celebració a la Casa de la Festa de Can Musons (C. Alzina, 9). Vam inaugurar el pessebre de Playmobil fet, dissenyat i detallat de principi a fi per en Martí Urgell (@martiurgell)!

 

I1



És una obra gran i plena de detalls, on podem trobar escenes que trenquen estereotips de gènere i escenes que ens recorden a la nostra estimada Festa Major de Gràcia, com són els sopars i dinars de germanor, les barres plenes de gent gaudint, els teatrets, els espectacles, i també, no ens amagarem, trobem escenes bastant comunes com la del vomitador! 😁

 

I2



Tot brindant pel pessebre, l'esforç del Martí i el Nadal en general, en Martí ens va presentar un repte: trobar el naixement (que no tothom el troba...), el pixaner, el vomitador i, evidentment, el caganer, que mai pot faltar en un pessebre.

 

I3



Us adjuntem els horaris per tal que no us perdeu aquest pessebre tan especial, tampoc el pessebre tradicional i les mostres nadalenques que tenim a Can Musons:

Del 13/12 al 23/12: obert tots els dies de dilluns a dissabtes de les 16.30 h a les 20.30 h i els diumenges de les 10 h a les 14 h.

Del 24/12 al 20/1: obert de dilluns a divendres de les 16.30 h a les 20.30 h.



Una visita oberta al públic i ideal per anar-hi amb canalla. T'esperem! 😍