"Els últims" una història del carrer Puigmartí

El passat dijous 26 de juliol a les 22,00 h. al bell mig del carrer Pugmartí es va presentar el documental “Els ultims” una producció d’El Cangrejo, cooproduida amb TV3 i dirigida per Roger Gómez i Dani Resines, que té com a protagonistes als membres de l’associació del carrer Pugmartí i com escenari el mateix carrer durant l’etapa del seu guarniment durant la festa major del 2011.
“Els últims” és un documental que es podrà veure poc abans de l’inici de la festa d’enguany en l’espai del Documental del canal 33 i que narrà les visicituts dels membres de l’associació per tirar endavant el seu guarniment i evitar quedar els darrers en el concurs de carrers i places guarnides del 2011.
Aquest documental que pel seu contingut i concepció s’ha convertit ja en un document extraordinari sobre la festa, i que ajudarà en un futur a conèixer les històries que succeeixen entre les bambolines. Totes aquelles persones que estiguin interessades en disposar d’un exemplar el poden comprar a l’associació de veïns del carrer Pugmartí al preu de 5 euros.