Salutació de Ricard Estruch, president de la Fundació Festa Major de Gràcia

Veïnes i veïns, amigues i amics de la Festa Major,
En un any ple de dificultats ens disposem a donar el tret d’inici a la nostra preuada festa, la que neix de la senzillesa i saviesa veïnal i que se’ns mostra esplendorosa i majestuosa malgrat mancances pressupostaries.
Obrim els nostres braços a totes aquelles persones que en aquesta voràgine de despropòsits a la que ens han abocat intencionadament ho estan passant malament. Regalem-los somriures, fraternitat, amistat, participació, fem-los còmplices de la nostra alegria i de la nostra solidaritat.
Malgrat les angoixes, la Festa Major continua a pas ferm abraçant reconeixements. Enguany varem rebre una de les distincions més importants del país, la Creu de Sant Jordi que ens honora i estimula a seguir lluitant i millorant. Un reconeixement que ens ha tocat recollirlo a nosaltres però que és un premi a una trajectòria i a totes les persones que des dels diferents àmbits socials i culturals de la Vila han aportat des de la discreció i el treball anònim el seu gra de sorra a realitats transitòries i efímeres però que perduren en els records i els sentiments.
També gaudirem d’un nou local, el recentment inaugurat Espai Musons, que ens permetrà créixer com a entitat i fernos més visibles en totes les activitats culturals i socials que desenvolupem al llarg de l’any. Moltes gràcies a les Administracions i persones que han confiat i confien en nosaltres.
Nosaltres continuem construint la Festa Major de totes i tots abraçant diversos àmbits i pensant sempre en les persones. Noves mesures en l’accessibilitat i mobilitat, col•laboració amb Càritas i el respecte i el manteniment de la qualitat en els guarniments dels carrers i places així com les seves programacions són petits detalls pensant en vosaltres. Volem que us trobeu a gust en qualsevol franja horària i que gaudiu del que us oferim, que participeu, que sigueu part activa de la festa, de la vostra, la dels veïns i veïnes de Gràcia.
Contra totes les penúries i dificultats preneu-vos una bona dosi de Festa Major.
Com cada any l’hem fet per a vosaltres.
Salut i Festa.
  
Ricard Estruch
President de la Fundació Festa Major de Gràcia