Entrevista a Esteve Camps i Sala, pregoner de la Festa Major de Gràcia 2012

L’Esteve Camps i Sala, president delegat de la Junta Constructora del Patronat de la Sagrada Família i exdirectiu de diferents entitats de Gràcia durant molts anys, ha estat escollit per la Fundació Festa Major de Gràcia com a pregoner de la Festa Major de Gràcia 2012.

Que li ha semblat ser escollit com a pregoner de la Festa Major?
Una sorpresa molt gran ja que mai m’havia passat pel cap ser el pregoner de la festa. I també una satisfacció saber que he estat escollit per unanimitat pels membres del G6.

Quins son els seus records de la festa?
Les meves primeres vivències són de la Riera de Sant Miquel, on vaig viure fins que em vaig casar. Uns moments en els quals els veïns cada vespre anaven fent els diferents elements que configurarien el guarniment del carrer.

Parli’m de la seva implicació a la festa?
De jovenet com a veí i membre de la festa del meu carrer, després quan Riera Sant Miquel va deixar de guarnir, una bona part dels seus membres van fundar del Cercle Filatèlic de Gràcia, que cada any durant la Festa Major organitzaven una exposició…

Si…
Després en el Centre Moral organitzant el Saló nacional de fotografia artística en blanc i negre que se celebrava durant la Festa Major: En el Taller d’Història en l’organització de la primera exposició fotogràfica de la Festa Major i també vaig ser membre de la junta de la Federació de carrers de la Festa Major i inclús jurat dels carrers guarnits.

Després de tota aquesta vinculació amb la festa pensa seguir col•laborant-hi?
Sempre, mentre tingui salut seguiré col•laborant en tot el que em sigui possible amb la vila de Gràcia, que és on em sento lligat.