Daniel Morell, guanyador del cartell de la Festa Major 2013

El cartell de Daniel Morell, amb unes tisores ballant, símbol de l’eina que més utilitzen els festers per elaborar els seus guarniments, ha resultat el guanyador del 20è Concurs del cartell de la Festa Major de Gràcia 2013, organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia.

En un acte celebrat el divendres 10 de maig als jardins de Manuel Torrente, s’ha donat a conèixer el cartell guanyador de l’edició d’enguany, obra de Daniel Morell. Dins d’aquest acte, també ha quedat oberta al públic, a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, a l’Espai Albert Musons, l’exposició de les vint-i-cinc obres finalistes, i que es podrà visitar de dilluns a divendres de les 17 a les 21 hores, al carrer Alzina, 9.

L’obra de Daniel Morell, ha estat elegida per un jurat format per: Carme Marcos, Il•lustradora (Associació de Professionals de la Il•lustració de Catalunya); Fabio Filippi, Director de l’Àrea de Comunicació Audiovisual de l’Institut Europeu del Disseny; Jordi Nacenta, Director de Projectes (Displaymania); Manolita Domínguez, Patrona Fundació Festa Major de Gràcia; Berta Carreras, Carrer Mozart i actuant com a Secretari del Jurat el Sr. Francesc Melià, sense vot, com a millor cartell de la Festa Major de Gràcia 2013, entre les 243 obres presentades a concurs. El jurat també a escollit un segon classificat, en l’obra de Pol Pintó i un tercer en l’obra de Montse Fabregat, així com també els vint-i-cinc cartells finalistes.